ßaşak

Konu sahibi son olarak 3528 gün önce görüldü
Ayy başak yerim senii

Ona karşı dikkatli olmayın, sözlerinize dikkat etmeyin, içinizde ne varsa kusun. Bu farketmeyecektir. Çünkü sizin kendisinin yüzüne gülüp de içinizde nefret beslediğinizin farkında olacaktır. Bu umurunda da olmayacak emin olabilirsiniz.
Siz kendinizi anlatmadan önce o ne olduğunuzu çoktan anlamış olacak. Belki yanılabilecek ama bu onun umrunda olmayacak. Sizi severse çok şanslısınız.
Tanıdığım en özgür insan diyebilirim.
Kimsenin sevgisine, koruyuculuğuna ihtiyacı yok. Ne istiyorsa onu yapıyor ve herşeyin farkında.
hata yapmak istiyorsa yapıyor.
Onunla uzun sohbetler yapabilir, bundan inanılmaz keyif duyabilirsiniz ve onu çok sevebilirsiniz ama onu kolay kolay tanıyamazsınız, bu uzun zamanınızı alacak ben henüz yolun başındayım.

Bazı yorumlarını sevmem. Laf sokmaları ile aklımda genelde , her yorumunda birilerine bir şeyler giydirmeye çalışıyor. Ama açık sözlü oluşu ve harbi oluşu özellikle de erkeklere taviz vermemesi hoşnut olduğum durum.

Bir iltifatı ve ona karşılık vermem dışında hiçbir muhabbetimiz olmadı ama fazlasıyla neşe saçan bir arkadaş. Tanımadan, bilmeden seviyorum.:)

Seviyorum bu kızı nedensiz. :dyg:
Kalbi güzelimmmm.

Açtığı tüm konular olay oluyor. Cıvıl cıvıl biri.
"Dilin kemiği yoktur ."demiş atalarımız.
Başak'ı görmüşlerde demişler sanki .
Renkli bir kişilik iyi ki var.

Eskilerdendi ilk geldiğim zamanlarda buradaydı hatta kim hatırlamıyorum biri hakkında dedikodu kazanı demişti ljkhlhlj. Kötü bir izlenim bırakmış ya da yanlış insanlara güvenmiş belli ki.

Kendisini hiç sevemedim. Böyle itici bir yanı var. Garip garip hareketlere sahip. Şimdiye kadar okuduğunuz tüm cümleleri, uygun şekilde "Duyulan ve Görülen geçmiş zaman" kiplerine çevirin.

Dobralığını, enerjisini, keyfini kaçıracak hiçbir şey olmasın inşallah.
İzmir kızlarını deliklere sokacak güzelliğine de nazar değmesin :p
Bir de ona laf sokmuşluğum var, soktuğum lafları anlayıp beğenecek kadar da cömert; abartıp velveleye verecek kadar da çirkef değil. Sosyal mesajı vereyim şuradan :p Bir de hazımsız değil. Bir de cesur. Tamam bitti. :D sdfsgggh

buraya üye olduğum ilk zamanlarda sohbetleşmiştik hafiften kendisiyle :)
bıcır bıcır birisi
birde küçük bir konuşmamız olmuştu ki,asla unutmam :)
severim :şirine:

Gitti sanılmasın yakında yine aramızda olacak. :d Canım kamkim yokluğun belli oluyor acil dön. Bırak İzmir onlara kalsın yeter kjklşk

Yaso dan dolayı kendisine hep bi pozitifliğim vardı zaten. Hiç batmıyo yani hiç bi hareketi sözü falan. Ta ki Mamiyle "ay hep biz olalım" lar falan yapana kadar. :T: Onun da dilinin kemiği yok önce konuşup sonra düşünüyo, en son söyleyeceğini ilk başta söylüyo. Zaman zaman negatif bi huy gibi görünse de bana göre güzel bişi. En azından net. Kalbinden ne geçiyorsa ağzından da o çıkıyo. Ne kadar çabuk öfkelense de daha yumuşak bir karaktere sahip olduğunu düşünüyorum. Sert çizgileri, kalın duvarları varmış gibi yapıyo ama feyk atıyo .p Kendisine nasıl yaklaşılırsa o da o şekilde yaklaşıyor. Bazen Berhat fena sıkıştırıyor, yangın hortumunu alıp koşayım diyorum sonra aile arasındaki mevzuya karışma diyom, karışmıyom kfljds Zor zamanlardan geçiyor. Zaman zaman hepimiz bi yol ayrımına geliriz ve yol en baştan başlar. Kimimiz o yol başında kararsızlıkla yıllarını geçirir, kimisi yolunu çizer ve devam eder. Başak (ismin de Başak mı bilmiyom da .p) o yolu çizip, hayatına devam etmesini istediklerimden. Hayat kısa, kuşlar uçuyor Başak. :) Ve her yağmurun ardından mutlaka ama mutlaka gökkuşağı çıkar. Ben o gökkuşağını görmek için sabırsızlanıp üstüne üstüne giden biriyim. Geçmişime baktığımda boşu boşuna harcadığım çok güzel yıllarımı görüyorum ve şimdi elimden geldiğince arkama bakmamaya çalışıyorum. Bir yerlerde hayat bizlere daha güzel sürpriz ve tesadüfler hazırlıyor bence. Hayatı ıskalamak yada mutsuz olmak gibi bir lüksümüz olmamalı. Her şeye rağmen hayat çok güzel ve yaşanılası. Yaşadığın hayatın hakkını vermen dileğiyle, hoş kal.. : )

Bu üye sözlüklerine hep övücü şeyler yazılıyor, ben de şuan farklı birşey yapmayacağım, çünkü onun hakkında aksini yazmak büyük günah olur gözümde.
Çok değil, 2 aydır tanıyorum @ßaşak 'ı. hâlâ da tanımaya devam ediyorum, her geçen gün kalbinin bir güzelliğini daha görüyorum. Düşünün o kadar derin bir kalbi var ve içinden sürekli güzellik çıkıyor. Sizin çirkin dediğinizin altında bile güzellik var sadece onu görmek gerek.
Dostluğum o isterse ölmeden 1 gün öncesine kadar devam edecek.
son gün pis kavga edicem, benden nefret etsin ki ölünce çok üzülmesin, ona bunu yaşatmak istemem.

İnsanları güldürebilmek için,onların acılarında da ağlabilmek gerekir. Başak bu cümleyi tam anlamıyla karşılayabilen biri güçlü ve ne istediğini bilen biri ve çok değil yakın zamanda mutlu olmaya herşeyi düzeltmeye başlayacak belki de başladı. Güzel günler seninle olsun.. ^^

Onun sayfasına yazılacak şeyler benim sayfama da yazılıyor.Artık nasıl tamamlıyorsak birbirimizi hahaha :D

Yanlışları doğru ile yıkmaktan kaçınmayan. Şahsına ait konuşmalara da öz verisi yadırganamaz.

Yoksun bu arada. Umarım iyisindir.

Tam at gibidir hakkaten ben bosuna dememisim :T:

Geri