ßaşak

Konu sahibi son olarak 3528 gün önce görüldü
üye tarihine bakacak olursak bildiğin fosil bu üye de işte ayıp olmasın diye kıza onursal üye adında uyduruk bi şey verelim demişler. ama yakışmış yani iyi olmuş iyi. şaka bi yana kıyak biri, kafası, sohbeti güzel. kendiyle barışık, eğlenceli, açıksözlü (çok konuşuyor) , arada espri falan bile yapabiliyor yani daha ne olsun. :d

aklımda her zaman boklu görseliyle kalacak

Sonya'yı alsın gelsin öyle tek başına gelmiş takılıyor :T:

boklu görselini merak ettiğim üye ..neşe saçan bi aurası var [emoji56] [emoji56]

Manyak la bu kız :D tam kafa dengi ama konuş konuşabildiğin kadar ince görür açık konuşur tehlikelidir :D

milletle sohbet ediyo bizim elimize çamaşır suyu verip temizlik yaptırıyor .

yagmurlu bir gunde bana ozelde saydi saydi sustu halada sebebini anlamis degilim sanirim beni biriyle karistirdi.
baska pm olursa eklerim

Çok eski o da.
Biri ona bulaşmadıkça gayet iyi aslında, ben sinirlendirmeyin derim. İyidir iyi.

Ben dahil herkesin aksine sevmediği insanın yüzüne bunu söyleyebilecek kadar açık sözlü. (nasibimi aldım fena halde)
Gerçek anlamda deli dolu evet. Her halinden belli oluyor.
Sohbeti hoş

Çok eskilerden o da :p cıvıl cıvıldır,sinirlendirmediğiniz sürece çokça sevebileceğiniz biri.
Bir ara ne laflar sokardı amanın alksdjla

ne bu şiddet bu celal.
8 satırlık cümleler yazmasa iyi kız aslında.

Ilk defa bizim Serkan'in uye fotolarinda fark ettim. Dedim bizim anadolu cocugunu yiyecek ellam :D kendiyle barisik birine benziyor :)

Yilin 3 ayi burda takiliyomus :D acaba kalan sure nerede takiliyo.

ßaşak

saç desen bunda
güzellik desen bunda
fizik desen bunda (diyet yapıyo :T: )
tatlılık desen bunda
nerde cok konusuyo bu kız ya gülüyo hep :D
en azından dobra önceki sey ettiklerine gülmüyo simdi yüzüne :kiss:
ses desen tutullddumm :asd:
yerim ben kızı ya kuzum benimmm iyki geri geldi :srl:

Biliyorum bu anı sabırsızlıkla bekliyorsun,heyecan içerisinde :p

Aslında uzun zamandır selamlaşmalarımız var
ama yeniden geri dönmesi ile kaynaştık diyebiliriz.

Ciddi konuştuğunda ve ciddi bir konu olduğunda gerçekten dinlemesi ve konuşması acayip keyif veren ver bir hatunsun.Bunu sana bir çok kez söyledim zaten.

Ahh bir de şu trollüklerin olmasa çok daha iyi olacak,trollükte gerçekten bir dünya markasısın :şekil:

Ama her halinle sevimlisin orası da ayı bir konu :ask
Sert yapın ve gerektiğinde benim gibi hatta benden daha çok patavatsız olmalarını çok seviyorum mesela :D ayrıca çok ukalasın bende öyle olduğum için hiç itici gelmiyor.

Beni bazen çok gıcık ediyorsun seni öldüresim geliyor ama sonra kıvırcık lüle lüle saçların geliyor aklıma diyorum Tuncay sakin ol kıyma bu kıvırcığa :p

Yazacağım çok şey var ama toplu olarak yazmayacağım azar azar şımartmak en iyisi :p
Ayrıca iyi bir dinleyici ve iyi bir analizci olduğun için ve benimle kurduğun arkadaşlık için çok teşekkür ederim,son dönemlerde arkadaşlık kelimesinin kavramını sorgularken senin gibi biri ile karşılaşmış olmam da büyük şans neyse çok övdüm :T:

Görüşürüz kıvırcık ve esmer hatun :oy:

Bir ek daha kahveler senden :p

Beta B'm :p

Aman nasıl tatlı, nasıl sevimli, nasıl içten, nasıl eğlenceli, nasıl kamki şljjşkşjkş İlk geri dönüş yaptığında pek sevememiştim "Nee kadaaar daaa artist bir kız" diye düşündüm ee bu forumda bir artist olacaksa o da ben olurum jkljşlşk Ama perdelerini kaldırıp baktım da hiiç öyle bir hatun değil. Tam tersine acayip samimi, oldugu gibi olması ki en sevdiğim yanı. İyi etmiş geri gelmiş,bir daha gitmesin. Saçlarından öpüyorum:p

Şu kız hakkında artık atıp tutmayı bırakın canım siz ne kadar ugrassanızda onun kalitesine gelcek kisiler degilsiniz :) onun kalbi gibi kalbiniz olsaydı birazcık ne demek istedigimi anlardınız ( Dostlarini satmaz satildigi halde satmaz ) (anlayana) bu nasıl bi anne böyle bi evlat yetiştirmiş yerim :kiss: böyle bi insanın sevgisini kazandıgım icin gercekten sanslıyım :srl: herseyimi anlatcagım güvenebilcegim 3 kisiden biri :kiss: iyki varsın bitanem sen

Sözlerime bayan versiyonumdur ile başlamak istiyorum :))
Adamın kareköküdür :D ekürinin dibidir.
Farklı bir enerjisi vardır, kendine has muhabbeti anlayana güzeldir.
Sevdiklerine iyi davranır fakat bu iyi davranışı suistimal edersen bana gerek kalmadan sana layığını bi güzel veriverir. Açık sözlü ve dobra olmasından dolayı ilk başlarda çekinebilirsin ama korkma.. Onun kafa yapısından isen bi şekilde seni yanına çeker.
Forumdakileri daha tam tanımamama rağmen beni buraya ısındıran yegane kişidir.. Teşekkürler herşey için süper bi insansın sen.
Dipnot: ona yaptığınız yanlış banadır:hi:

Kuzen diye başladığımız için yürüyemediğim tek bayan diyebiliriz asjdkasjdkas :D ama iyi ki tanıdım dediklerimden çok doğal samimi geliyor ilk başlarda kim la bu değişik diyordum tanıdıkça çok iyi kalpli biri olduğunu öğrendim ön yargısını kullananlar için tehlikelidir.... :D farklı tarzda bir muhabbeti var alışılmışın dışında olunca bir bakmışınız sıkılmadan uzun uzun muhabbet etmişiniz beyni çok hızlı çalışıyor :D çok sever çok sayarız yoluna yoldaş oluruz. Perdelerini kaldırdığında bir kedi gibi birşey şalsdkalşsd :D

Geri