Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne bu ezik muammelesi bana karşı ?:dusun:
Fabien ya o yeni avatarını sahiden kullancan mı?
ben kendimi ortayamı attım bana bu kediyi avatar yapında kullanim diye :zuha: hiç kıvırma tam tarzını yansıtan avatar sana :zuha: Kankam haşa sana öle edermiyik :zuha:
allah daha fazla dert vermesin bunada şükür,avatar seni yansıtıyormuş yaNeyse sen gözümüzde yinede yakışıklısın
![]()
Eeeh işte bunu bende iki saat'den beri kendi kendime soruyordumben niye burdayım :dusun:
allah daha fazla dert vermesin bunada şükür,avatar seni yansıtıyormuş yaNeyse sen gözümüzde yinede yakışıklısın
![]()
ne bilim sohbet konusundayız diye yazıyorum bi saattir yeni farkettim kişisel sayfamdasınız :zuha::zuha: napıonuzzzzzzzz yaa :zuha:
kuran çarpsın ölücem :zuha::zuha::zuha:
bende ölücem az kaldı çeyiz gibi düzenli tuttuğum sayfada naapıoz sabah beri çıkında gidin yaa:zuha:
Ayıp ayıp yemedik sayfanı insan öyle pat diye kovar mı insanı bununda bir ardabı var kanka tesüff ederim :hih:
bende ölücem az kaldı çeyiz gibi düzenli tuttuğum sayfada naapıoz sabah beri çıkında gidin yaa:zuha:
Ayıp ayıp yemedik sayfanı insan öyle pat diye kovar mı insanı bununda bir ardabı var kanka tesüff ederim :hih: