ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 646 gün önce görüldü
69298_494390573925583_1240464527_n.jpg

Giderek değil, unutarak vesaireleştirdin sen bu aşkı ‘Sen’ uçurumlarından, ‘Ben’ denizlerine düştüm. Kendi içimde boğulacak bir ölümü mü hak ettim Rabbim! Onu, kendimi kendi içimde boğacak kadar mı sevdim…

Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum. Gelmen pekte anlam ifade etmiyor. Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum..

Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse,
Bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum.
Gidersem dönmem çünkü biliyorum..

yağmur herkese yağar.. ama çok az insan tutar yağmurun ellerini... onca şarkı onca film onca roman... ama sevmeye yetmez herkesin kalbi .

Ah be anne.. Taşa oturma karnın ağrır diyeceğine aşık olma kalbin acır deseydin keske.......

Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.

Zaman lazım sadece, unutacaksın!
Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını...
Kırılan kalbini de öyle unutacaksın.

Artık ben sıkıldım güçlü görünmekten ,içim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten. Herkese yetişmekten ama hep kendıme geç kalmaktan .Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın ,ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor . Ya benim gücüm tükenmiş ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız. Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken , nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden.

Neymiş Efendim Beni arkadaş olarak görmüyormuş.
Ben de Seni otlayan öküz gibi görüyorum.
Sesimi çıkartıyor muyum Canım?

Günah yeryüzünün nöbet noktalarındaki ani elektrik değişiminin kısa tanımıdır.

Bir insan acı duyabiliyorsa canlıdır.. bir insan başkasının acısını duyabiliyorsa insandır

Geri