ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Bir kere ben de aşık olmuştum Zaten ondan sonrasını hatırlamıyorum.

3838_475186995845859_1259072362_n.jpg.pagespeed.ce.KpE_8jtfhB.jpg

Aşk; görmekten çok özlemeyi sever,
Dokunmaktan çok düşlemeyi..
Ve aşk öyle haindir ki;
Nerde imkansız varsa gider onu sever.

Ateşten bir kalbim, buzdan bir ülkem, tuzdan bir evim, şekerden bir sevgilim vardı. Sonra ne mi oldu? Sadece yağmur yağdı. Yağmur bereket der unuturum..

Ben sana inansaydım,senin için savaşırdım.! Savaşsaydım,mutlaka kazanırdım.. Artık, vazgeçtiklerim kadar Özgürsün.

Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin.

Gerçek aşk şans oyunları gibi. Hayali bile mutlu edebiliyor insanı; fakat tutturabilene 'aşk' olsun.

Bırak, olumlu bedenlerde olumsuz aşk arama. Hayat cömert olsaydı zaten, çıplak gelmezdik dünyaya !

Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz. Şaşırmayın ! Ben, seni seviyorum' diyenine bile rastladım.

Aşk zordu senin için, basit olanı seçtin ve gittin. Zamanla anladım ki; zor olan ben değildim, basit olan sendin..

[YOUTUBE]DW4ldL-0C0E&feature[/YOUTUBE]

İki pencere açık kalınca cereyan, İki yürek açık olunca Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisinin de sonunda 'üşütürsün'.

Doktora gittim geçende, kalbimde sen varmışsın. Ve bu arada röntgende çok tatlı çıkmışsın.

Bazen dünyanın en zor mesleğidir, kendi duygularına tercüman olmak!

İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz; Ben seni, Sen kendini

Geri