ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Sana dair sözlerim gerçekti, övmedim! yeni sifat yaratmadim “seni” farkettim.Fark edelerdenim, benden uzaksin artık yanındaki fark eder mi ?

Bu hayatta ne önemi var ki, ve ne gerek var ki zaten gideceksem? sen niye bırakıp gittin önceden? beraber kalkardık..

Sürekli Geçmişe Dönüp Bakarsan Boynun Tutulur.

Acı Veriyorsa Geçmiş; Geçmemiş Demektir..

Kırılmış Bir Bardaktan Etrafa Saçılmış Cam Parçasıysam,Üstüme Basmaya Çalışanların Ayaklarını Kanatmak Zorundayım.

Birbirimizden Kaçırdığımız Gözlerimiz ; Şimdi Birbirimizden Kaçırdığımız Gerçeklerle Göz Göze…

Hepimiz Varoluşumuza Bir Anlam Ararız. Kundak Ile Kefen Arasındaki Şeyin Adı Ömürdür, Hayat Değil. Hayatı Biraz Da Kendimiz Yaparız.

Oysa Bilmediğin Bir Şey Vardı Sevgilim,Ben Sende Bütün Aşklarımı Temize Çektim.

Azı Karar Olmadı Hiç Sevmelerim, Hep Çoğu Zarar Dedikleri Kadar Sevdim …!

Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin.

Uzat ellerini, küçük sürgünüm Uzat bana El eledir çünkü aşkla ölüm.

Erken yatana tavuk, çok çalışana inek, aklını kullanana çakal, kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor.

Bana kendini tanısaydın bütün insanları tanırdin diyorlar. Ben de onlara diyorum ki: bütün insanları tanıyana dek kendimi tanıyamam.

ßir türlü mutlu olamıyorsak, mutsuzluğun peşinide bırakmak gerek....

Çok yoruldum sevgili; daha fazla yorma beni. Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini.

O Beni Herhalde Sevmiş! Oysa Ben Onu Her Halde Sevmiştim.

Sensiz uyanmamak için.. Bu gece de uyunmadı…

Her sabah yokluğunun kulakları sağır eden sessizliği uyandırıyor beni. Oysa ben ses’e uyanmam

Geri