ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 651 gün önce görüldü
- Titanikten kurtulan tek sen olsan ben yine bunu bilir bunu söylerim ; " -Gel abi gel batan geminin mal' ları bunlar.."

- ve sen '' nerelisin ? '' diye sorduğun da içimden; gülümseyerek 'içinden' demek geçiyordu...

"Ben ağaçta oturan kız çocuğu...Sen sıradan bir köy düğününde Havaya sıkılan kaza kurşunu.. .Vuruldum hepsi bu..."

ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni Sen sorquLarken ßeni kafanda ßen qözLerinin içine bakıordum kuşkuyLa ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana Oysa sen hep susmanın Koynunda

[YOUTUBE]qVaEPx_VyXs[/YOUTUBE]

Yeraltından bir sanatcı.Neyın kafasını yasıyor bılınmaz ama sesi insanı cezbetmeye yetıyor:)

5.gif

Soğuktu sesi ifadesiz… Buz gibi üşüdüm her duyuşumda " Gerçekler " Dedi / " Hangi gerçek? " Dedim. " Gülüşler arkasına sığınma çaban " dedi / " Yazık " Dedim " Git(me) " Dedi… / " Kal(mam) " Dedim. Gerçeklikle beraber silindi tüm sözler… O git(me)diBen kal(ma)dım Havada asılı kaldı seslerimiz.Geride yanlızca ayak izlerimiz. .Bir gece ayazinda / en nazli animda sevdim seni!.

İç kanamalı kanmalara kanarız kanatırız yüreklerimizi. . ./Hebası yok avuçlarımız ne güne be sevgili/. . Avuçlarımızla içeriz kanımızı; kana kana kanmadan yalanlara.

Sen dizime yattın Ben bir hikaye anlattım . .[ Ve Sen büyüdün ]. .

Geri