ßaşak Kimdir?

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßaşak dünyanın en deli dolusu en çok değer verdiğim ve çok sevdiğim dostumdur seni iyiki tanımışım hayatımdaki en değerli varlık oldun allah yüzünü hep güldürsün bahtınıda açık etsin :)

ßaşak dünyanın en deli dolusu en çok değer verdiğim ve çok sevdiğim dostumdur seni iyiki tanımışım hayatımdaki en değerli varlık oldun allah yüzünü hep güldürsün bahtınıda açık etsin :)

kanka bu ne ciddi yorumdu böyle :D:D:D
sende benim en değerlimsin kalbimsin :srl:

kanka bu ne ciddi yorumdu böyle :D:D:D
sende benim en değerlimsin kalbimsin :srl:
Evett biraz ciddi oldu ama olsun senin geyikle karışık nekadar değerli bir insan olduğunu anlatmak istemedim :srl: 24 saat geyik yapıyoruz senle zaten bırakta bi kaç satır ciddi bişey söyliyim :D

Bana küs olsada forumda beni neşelendiren insandır Başak =)

: D ıyı bı tanıtım olmus .Pp guzeldı elıne saglık.

Okuyunca neşeli görünüyorsun ama kolay şeyler yaşamamıssın Allah karsına hayırlı insanlar çıkarır inş. Memnun olduk hanfendi =)

Okuyunca neşeli görünüyorsun ama kolay şeyler yaşamamıssın Allah karsına hayırlı insanlar çıkarır inş. Memnun olduk hanfendi =)

evet zor şeyler yaşadım o kadar zorluğu görüp yaşadıktan sonra hala ayakta durduğum içinde çok mutlu olmayı neşeli olmayı öğrendim :srl: bende seni tanıyınca çok memnun olucam haaaanııımmm :D:D:D

Canınız mı sıkkın Başakla konuşun.
Gülmek mi istiyorsunuz Başağa gidin.
Dertleşmek mi istiyorsunuz Başağın kapısını çalın.

ßaşak , delidolu görünümünden ziyade çok hassas bir yüreğe sahip. Ve oldukça da güçlü. Sıkıntısıyla başkalarını üzmek yerine kendi derdini unutup karşısındaki insanı güldürmek için çabalar.

Pozitif hali insana moral vermekle kalmıyor insanın neşesini tetikliyor.

Rabbim seni hep mutlu etsin bal küpüm. :srl:

Canınız mı sıkkın Başakla konuşun.
Gülmek mi istiyorsunuz Başağa gidin.
Dertleşmek mi istiyorsunuz Başağın kapısını çalın.

ßaşak , delidolu görünümünden ziyade çok hassas bir yüreğe sahip. Ve oldukça da güçlü. Sıkıntısıyla başkalarını üzmek yerine kendi derdini unutup karşısındaki insanı güldürmek için çabalar.

Pozitif hali insana moral vermekle kalmıyor insanın neşesini tetikliyor.

Rabbim seni hep mutlu etsin bal küpüm. :srl:

oyy senin düşünce sistemini yiyim ben bitanecik Z3yn3P'im:srl: ayrıcana çok teşekkür ederim :p :dyg:

Mükemmele yakın şeyler derken, benden mi bahsettin :p
Yüreğine sağlık canım, çok samimi olmuş kişiliğin gibi :)

pek tanıyamadım ama (: yakında burayı samimiyetimle coşturacağım için sıkıntı yok

ben buraya yorum yaptimmi bilmiyorum kafam bi milyon ama neyse yeniden yaparim nolcak :Dbi insan hic mi somurtmaz hic mi mutsuz olmazz yada olurda hic mi belli etmez acayip biseysin sennn sevdiklerini mutlu etmek icin canini bile ortaya koyansin sen iyiki varsin iyiki tanimisim seni balim cok seviliyorsun :** :srl:

çok güzel bir tanıtım olmus başak kendini iyi ifade etmıssın:)
umarım askını kaybetmıs bırısı olan sen beyaz atlı prensını bulursun.
herseyın dıledıgınce ve gonlunca olması dıleklerımle:):)
bu arada part 1 mi bu:D:haha:

çok güzel bir tanıtım olmus başak kendini iyi ifade etmıssın:)
umarım askını kaybetmıs bırısı olan sen beyaz atlı prensını bulursun.
herseyın dıledıgınce ve gonlunca olması dıleklerımle:):)
bu arada part 1 mi bu:D:haha:

millet ne diyo bunlar dicek :zuha: evet bu part ile olmamış yaa fragman :zuha: part bir daha sonra :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri