ßaşak Kimdir?

Konu sahibi son olarak 645 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyiki tanıdım nan sesi artık nasıl karşıma çıktın bilmiyorum ama:D o çatlaklığın arkasında nasıl biri olduğunuda biliyorum ama deli dolu halini tercih ederim mutlu ol nan senn:)

iyiki tanıdım nan sesi artık nasıl karşıma çıktın bilmiyorum ama:D o çatlaklığın arkasında nasıl biri olduğunuda biliyorum ama deli dolu halini tercih ederim mutlu ol nan senn:)

bi an konumda nickini görünce kanım çekildi :zuha: ne dedi ne dedi derkennnnn güzel şeyler demişsn afferim bak şimdi gurur duydum senle :zuha: @Yalçın beni bende onu severim :D

bi an konumda nickini görünce kanım çekildi :zuha: ne dedi ne dedi derkennnnn güzel şeyler demişsn afferim bak şimdi gurur duydum senle :zuha: @Yalçın beni bende onu severim :D

bu kadar heyecan yapıcağını bilsem uzunca yazardım ya hehe canımsın ya ayrıca o gerçek bir dosttur ... :srl: :karaoke::gtr:

Bu kadar doğal anlatılırdı.

Orjinalliğin göz kamaştırıcı.Cıvıl cıvılsın.Hayatta hep mutlu olmanı dilerim :cici:

memnun oldum deli ßaşak :D valla kanım boşuna ısınmamış sana hatta forkurdadı bak :zuha::zuha: gözü kara ve güvenilir olman zaten bitirdi beni :D memnun oldum tekrar efenim:hih:

memnun oldum deli ßaşak :D valla kanım boşuna ısınmamış sana hatta forkurdadı bak :zuha::zuha: gözü kara ve güvenilir olman zaten bitirdi beni :D memnun oldum tekrar efenim:hih:

bitme annem sen korkuyorum sen bittikçe tazelenirsin diye :zuha: yerim seni tşkr ederim efenim :srl: :D

yok tazelenmem tam tersi :zuha: bırakta agız tadıyla biteyim daa :zuha::zuha:

İnsan biraz daha açık tanıtır kendini bide utanmadan yöneticiler teşekkür edin nan diyor :D Ben yönetici olsam öle bi teşekkür ederdim ki 3 ay siteye giremezdin :D:D

Güzel bir tanıtım olmuş başak eline sağlık :)

@Başak bende heLen kimdir senin buraya iliştiriversem ne olur :D:D:D:D

yönetim dimeseydin iyiydi :zuha::zuha::zuha:
bi anda içimdeki kimsin öldü :D:D:D

Artılarını ve eksilerini dürüstce yazmışsın güzel bir anlatım olmuş :) babana saygılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri