ßaşak için ozel avatarlar

Konu sahibi son olarak 4509 gün önce görüldü
@ßaşak için hazirladigim [4] adet avatar;
oylesine içimden geldi.
Umarim begenirsin pembisim.
:srl:

basak.png
basak1.png

basak3w.png
basak4.gif

vaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy gerçekten etkilendim bu jestinden :srl::srl: oyyy çok teşekkür ederim yaaa bitanem benim :srl: ellerine sağlık kesinlikle kullanıcam :srl:

vaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy gerçekten etkilendim bu jestinden :srl::srl: oyyy çok teşekkür ederim yaaa bitanem benim :srl: ellerine sağlık kesinlikle kullanıcam :srl:

Begenmene sevindim tatlisim, gule gule kullan.

Not: son resimde sorun var galiba, onu duzeltirim ben sonra. :cici:

Begenmene sevindim tatlisim, gule gule kullan.

Not: son resimde sorun var galiba, onu duzeltirim ben sonra. :cici:

Valla sorunmu var bilmem ama acaip etkilendim bi aatar tutkunu olarak bu konu beni cezbetti hemde çok beğendim Sonya eşşek kadar kankam bi düşünüp yapmadı :zuha:

Canımsın yaa :srl:

Avatar tutkunu oldugunu bilmiyordum isabet olmus.
Valla içimden gelmisti, sevindim begenmene. :cici:
Yine yaparim hiç sorun degil, kankan da yapar tabi. :D

Avatar tutkunu oldugunu bilmiyordum isabet olmus.
Valla içimden gelmisti, sevindim begenmene. :cici:
Yine yaparim hiç sorun degil, kankan da yapar tabi. :D

Yok o yapmasın :hih: çok pis satışa getirdim onu şuan :zuha: senin içini sevim ben :srl:

Valla sorunmu var bilmem ama acaip etkilendim bi aatar tutkunu olarak bu konu beni cezbetti hemde çok beğendim @Sonya eşşek kadar kankam bi düşünüp yapmadı :zuha:

Canımsın yaa :srl:
Elimden gelse neler yapardım yaa ahh kankammm be istediğin avatarı yapardım Photo shopculuk koppppeeeennn olsunnnn :D:D:D

Elimden gelse neler yapardım yaa ahh kankammm be istediğin avatarı yapardım Photo shopculuk koppppeeeennn olsunnnn :D:D:D

Yağ çekme satıcam hatun seni :zuha: @Pain benim has kankam olcek sana biliyorum yapcee :hih: içinden gelmiş kuzum :srl: senin içinden gelenleride biliyoz :zuha:

Bende senin kahrını çekiyorum hergün gebertiyon beni yetmez mi:hih:
@Pαiп sen bu konuyu kastten mi açtın kara kediii :hih:

pembiş başak nere gitti

Geri