! ßakk iştE ...

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
ßak işte yine başLıyoruz ..!
ZarLarı aL eLine döndür kaderimi ben zaten hep yek..'ten basit bir biLekten büküldüm.
Ne ağız tadım ...
Ne göz yasim kaLdı ..
PuLLarım haLa dururken .. Daha giremeden içeri Sen bir düşeşte bitir oyununu ...

She` .. !

ßiLmezdim yüreginin bu kadar gaddar oLduğunu , yüzü eLLerinde babasinin geLmesini bekleyen bir cocuğun yüreğiydim sevemediysen ne diye bekLettin vermeyecektin madem o buz tutmus kaLbini bana soyleseydin de hıçkırarak ağLasaydım bir gece sabah oLunca geçerdi nasıL oLsa ... şimdi her gece ağLıyorum svüyorm içimden .. kaLıyorum Çaresiz .. Ellerim de hıçkıran cümlelerle ! Son bulmuyor yüküm okadar ağırki .. Taşımıyor sokağım bir o kadar da dar işte .. Bir kere geLdik diyerek .. Ölmedn önce sonuna kadar sevsek bir ömür sürdükçe bu ateş .. Her dumanda ayri zehirleniyorum .. Ve herşeye rağmen seni yine seviyorum anLamsız geLmiyor Artık hiç bir oyun 'umut'suzluk sarmışken hayatımı herşeyin sıralandığı vuruyor yüzüme .

ßak işte yine başLıyoruz ..!

ZarLarı aL eLine döndür kaderimi ben zaten hep yek..'ten basit bir biLekten büküldüm.
Ne ağız tadım ...
Ne göz yasim kaLdı ..
PuLLarım haLa dururken .. Daha giremeden içeri Sen bir düşeşte bitir oyununu ...

She` .. !

Geri