Ss hanımın açtığı konularda sürekli birilerinin ban yemesi

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aramıza sızmış bir ajan olabilir, konuları ve kişileri tetikleyen mesajları da mevcut :)
Kaos ortamını hazırlayıp kenare çekilmesi çok hoş..
Ardından arka fonda bir müzik ve duygusal mesajlar ahah.

- ben yokken birkaç konuma da yazmış benimle ilgili ufak ufak göndermeler..

Kendisi forumun enerji kaynağı, kaos kraliçesi.

Run'ın radarına yakalandıktan sonra;
images (74).jpeg

Böyle üyelerden daha fazla lazım. Buradaki 5 yıllık yöneticiliğimden deneyimlediğim şey ; üyelerin daha fazla kan istediği gerçeği. Duyar kasacak üyeler buraya damlamadan peşinen söyleyeyim; kaos olmadan olmaz : dd

Böyle üyelerden daha fazla lazım. Buradaki 5 yıllık yöneticiliğimden deneyimlediğim şey ; üyelerin daha fazla kan istediği gerçeği. Duyar kasacak üyeler buraya damlamadan peşinen söyleyeyim; kaos olmadan olmaz : dd
Herkes aynı düşünmek zorunda değil değilmi Mazlum hocam :d

Eskiden buyuk sunucularin tartisma konulari boyle olurdu 100-160 sayfa tartisma olduğunu bilirim 10 gunde.

Yalniz suan seviye acikcasi dusuk, cok cabuk hakaaretlesmelere ve kufure gidiyor olay. Seviyeli tartismalara hasretiz.

Bu kızın üzerine oyun oynuyorlar . Tamam bazı söylem yada yorumları ters gelebilir ama yorumlarında hakaret yada argo kelime varmı . Neşe katıyor foruma bunu kabul edelim. Ancak bir kişinin üzerinede bu kadar gidilmez. Bir önceki banlanma olayında da tahrik edildi. Hakli iken haksız duruma düşüyor. Oysa biraz kendini frenlerse benim kanaatim forumda biraz hareketlilik olur. Gruplasmanin zararları kim ne derse desin sevmeyebilirsiniz uzak durmak isteyebilirsiniz ama asla ve asla kişilerin üzerine oyun oynamayın .
Arkadaşın açtığı konularda BAN çıkması konuyu açan yada bu arkadaşın sorunu değil . Yorum yapan şahıs cümlesini yada sarf ettiği sözü bilmiyorsa suçlu bu arkadaş değil.
Yukardada dediğim gibi bu sefer ortada tahrik var ve benim gözlemlediğim kadarıyla yazık oldu.

Edit : BAN olayı doğrudur. Hakaret ve küfür var.

Tahriklere cok gurban gittik cokkkkk. Millet gibi gruplasamiyoruz anasini satimm. Digerinin banlanmasi isabet olmus lakin. Yok oyle arkamdan ruh hastasi demek. Sen kimsin pislik

• Beğen
Tepkiler: ne

Purple-flower-petals-blue-flower-core-morning-dew-1920x1440.jpg

@Ss gittiğin yağmurla gel. :*

Geçmiş olsun Ss hanım.. seni özleyeceğiz :) Burak Özçivit denilen adamı sevmiyoruz forumca, aklın buralarda kalmasın.

iyi ki kızlar var diyorum
daha ne diyeyim

bu Ss hatırlıyorum gelse böyle üyeler ))

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri