Squid Game'in 3. sezonu için tarih verildi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Netflix'in sevilen Güney Kore dizisi Squid Game'in ikinci sezonu dün yayınlandı. Öte yandan dizinin üçüncü ve final sezonunun da 2025'te yayınlanacağı açıklandı.

Dizi, yayınlanmasıyla birlikte platformda tekrar en çok izlenen yapım haline geldi. 7 bölümden oluşan 2. sezonda Lee Jung-jae, Gong Yoo ve Wa He-jun gibi oyuncular yer alıyor.

İlk sezonunda 14 dalda Emmy adaylığı elde eden dizi, 2 milyar 200 milyon saat izlenmeyle en çok izlenen Netflix dizisi durumunda.

Sevilen dizinin üçüncü sezonunun da yolda olduğu açıklandı. Netflix'ten yapılan duyuruda 2025'te yayınlanacak üçüncü sezonun aynı zaman da final sezonu olacağı belirtildi. Açıklamada, "Squid Game 2025'te 3. Sezon için geri dönecek ve bu aynı zamanda gerilimin sonuncusu olacak" denildi.

Dizinin yönetmeni, yazarı ve baş yapımcısı Hwang Dong-hyuk, izleyicilere seslendiği bir mektupla haberi doğruladı.

Kaynak

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bir günde bitirdim.......
İlk iki bölüm sıktı biraz.. Ama sonrası sarıyor.
Dizinin yarım kalması ne saçma oldu derken yeni bölümler 2025te devam edecekmiş.
Oyunlar eğlenceliydi hep aynı oyunlar olmaması daha ilgi çekici oldu.
Güzeldi teşekkürler devamını bekliyoruz...
Rapçi ve güzel kızı erken harcadılar...

öyle bir yerde final mi yapılır! Aaaa noldu lan şimdi diye kalakaldım. O kadar çok bilinmezlik var ki dizide, finalde çok ters köşe olacağız gibime geliyor. Valla tek kelimeyle harikaydı. Ben fragmanını izlemeden başladım ikinci sezona. Beklentim sadece yeni oyuncularla Yeni oyunlar olacaktı. Ama çok güzel harmanlama yapmışlar. Hem dışarıdan hem içeriden. Spoiler olmasın diye detaylı da yazamıyorum.

Spoiler / senin ak balıkçı. Senden ben kıllanmıştım zaten. Bi de şamandan kıllanıyorum ama ondan bişey çıkmayabilir. Ek olarak piercingli kız, şu rapçi oğlanın sarktığı. Sen ne tatlı bişeysin öyle.

2. sezona henüz başlamadım ama sabah radyoda benimkiler çok yerden yere vurdu. "zorlama olmuş, bölümler hep havada kalmış, ilk sezonki özen yok" dediler. soğuttular insanı........ soğumam geçsin, izlerim. o zaman 3. sezon ile alakalı gelsin mi, gelmesin mi yorumumu yaparım. bilirsiniz ki ben yorumlamadan çekmezler 3. sezonu.djkghfd

Bir ve ikiyi acilen izlemem lazım. İzleyecek çok şey birikti. 4'te değil 3'te kalkayım, başka türlü bitmeyecek hiçbiri.: )

Geri