SQL'de ''run print'' calismiyor

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
SQL bilgisi olan birine ihtiyacim var. Bilgi isleme bilet actim ama kimse yardimci olamadi gordugunuz gibi elden ele dolasti sorunum, ve bana danismadan kapatilmis.

Simdi sorunum su; queryleri emailime yollamak icin ''run print'' yaziyordum mailime yolluyordu sorunsuz bir sekilde. Simdi ekranda bu cikiyor

print query's :

TSO FREE FI(DSQPRINT)
TSO ALLOC FI(DSQPRINT) DA(QMF.DSQPRINT) SHR
PRINT REPORT
TSO XMIT INTERNET.NOMUR DS(QMF.DSQPRINT)
RESET PROC
DISPLAY REPORT

Bu sorun yeni bir query ekledigimde ortaya cikti, yeni ekledigim queryi sildigim halde sorun cozulmedi.

yeni ekledigim query:

SELECT A.ITEM_ID, A.BIN_LOC, B.DIST_HAZ_COD, B.UN_HAZ_NUM, B.HAZ_CLA,
B.HAZ_PAC_GROUP, B.PART_TYPE, B.PN_NAME, B.MTL_HNDL_COD
FROM COPPI.WMS_STOCK A , COPPI.PDM_PART B
WHERE A.ITEM_ID = B.ITEM_ID
AND A.CNTRY_NUM = '788' AND A.ORGAN_UNIT = '5000'
AND A.BIN_LOC NOT LIKE ('9%%%%%%')
AND B.MTL_HNDL_COD IN ('H','C','X')

Tam olarak nerde yanlis yaptim, ne yapmam gerek lutfen bilgisi olan yardimci olsun.

QMF :T:
Ekranda gözüken değişkenlere değer atanmadığı için hata veriyor olabilir mi ?

Benim anlamadığım şey, bu tablo ne tablosu ne yapmaya çalışıyorsun?

Hangi yazılım diliyle çalıştığını bilmek lazım. Normalde queryler doğru görünüyor.

Tablo depodaki patlayici madde (hazmat) sayisi. Ben sadece hangi locationda kac adet oldugunu ekledim. ( oncesinde sadece urun adi ve numarasi vardi) run yaptigim zaman binlerce urun cikiyor ve bunlari tek tek kopyalamak imkansiz. Bu yuzden "run print" ile mailime aktariyorum. Degisiklikten sonra bu aktarim islemi iptal oldu. Sistem ibm'in sistemi ve ibm IT'si bile yardimci olamiyor. Eski haline getirdim queryyi sildigim halde sorun cozulmedi.

Geri