Millwall
Üye
Coolumsu'ya fotoğraf attiripta bizim de psikolojimizi bozmayın lütfen hanımefendiler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklısın, kıskanç erkek üyelerin nazarı değebilir diye sonradan ben de düşündüm ve vazgeçtim.Coolumsu'ya fotoğraf attiripta bizim de psikolojimizi bozmayın lütfen hanımefendiler![]()
Tabi ki aynaya baktigimiz zaman neden diye soruyoruz kendimizeHaklısın, kıskanç erkek üyelerin nazarı değebilir diye sonradan ben de düşündüm ve vazgeçtim.
Mezun olsun ve ortalama beş yıl sonrasında @Coolumsu kadar yakışıklı doktor olmayacak Türkiye'de...Tabi ki aynaya baktigimiz zaman neden diye soruyoruz kendimize![]()
İnan bana gerçek fikrim, bu konularda dalga geçmem ve beni biliyorsun kolay kolay kimseye yakışıklı da demem ve ömrümüz vefa ederse 5 yıl sonra konuşalım bunu, yahu ciddiyim.Lefty
Iyi gaz veriyon.ddd
Düsünsene 5 sene daha buralardayiz ve amacimiz kulumsu'nun mezun olup da Türkiye'nin en yakisikli doktoru olablirligini takip edebilmek.İnan bana gerçek fikrim, bu konularda dalga geçmem ve beni biliyorsun kolay kolay kimseye yakışıklı da demem ve ömrümüz vefa ederse 5 yıl sonra konuşalım bunu, yahu ciddiyim.
Beş sene nedir ki? Su gibi akıp geçer.Düsünsene 5 sene daha buralardayiz ve amacimiz kulumsu'nun mezun olup da Türkiye'nin en yakisikli doktoru olablirligini takip edebilmek.
Kelebek etkisi![]()
Belki de yiyorsun kelimesini yapıyorsun sanmışsındır W cimSakin ol Coolumsu gaza gelme hemen.... Ben de sen guzel yemek yapiyorsun dediklerinde gaza geliyorum senin gibi![]()
Çok iyi bu konudaLefty
Iyi gaz veriyon.ddd