Spor yaptıktan sonra yemek yemek kilo aldırır mı?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Spordan sonra yenilen yemek kilo yapar mı, spor yaptıktan sonra yemek yemek şişmanlatır mı, spor yaptıktan sonra yemek yemek kilo aldırır mı

Kas yigini arkadasim antrenman sonrasi sitarbaksta filtre kahve esliginde mozaik pasta gomuyo hep :aeg:

Spor boşa mı gitsin.:mrslkm:

yiyeceksiniz spordan önce yiyin, aç karnına spor yaparsanız kas yıkımı olur. spordan önce protein ağırlıklı beslenin ya da meyve falan yiyin. malumat diyetisyen user yine dertlere derman oldu. tşk.

Ben aç gidip spordan sonra yemeğe gömüldüm diye mi kilo veremedim yoksa :gamer:

Spordan hemen önce de hemen sonra da yemek kötüymüş. Yedikten bir miktar sonra spor yapmak en sağlıklısı sanırım.

on yıl önce spor salonundaki hocam günlük üç öğün sosisli yerdi, açsa daha farklı şeyler filan. bir Coleman olmasa bile sağlam vücudu vardı. :)

spordan hemen sonra yenmez zaten
kilo takıntın/sorunun varsa
önce nedenini öğren
sağdan soldan duyduğun şeylerle
kendine eziyet etme

Spor oncesi ve spor sonrasi beslenmek gerekli.

Karbonhidrat agirlikli beslenilirse kilo aldirir.

Yalniz amaciniz kas yapmaksa vucut ise. Spor oncesi protein+karbonhidrat yani pilav ustu et gibi.

Spor sonrasi ise sadece et balik tavuk eti yenilmelidir.

Bir insanin gunluk protein ihtiyaci kendi kilosuna esittir.

Yani 70 kilo bir insan 70gr protein almalidir tabi aktif birgun grciriyorsa.

Ve ayrica 70 gram almazsa zayiflar diye bir durum yok sadece tavsiye edilen durum budur.

Insan vucudu kaslar icin kullanilacak proteinin ortalama 10 12 gramini kendisi uretir zaten.

Sporcu bir insan ise kendi klosunun 2 kati protein almalidir ve yine dedigim gibi tavsiye edileni budur almazsa sorun olmaz. Alirsa hacim kazanir.

Fakat 70 kilo bir insanin gunde 140gr protein almasi cok zordur besinlerden. Bu yuzden protein tozu yada takviye kullanir.

Protein tozu yararli midir tartisilir sahsen ben kullanmiyorum yararli da bulmuyorum.

Bu sekilde.

Sporcu bir adam, sosis salam ve sucuk gibi kırmızı etin yan ürünlerini kullanmaz.
Spordan önce yemek yenilmeli ve bir sade kahve ile de kanı hızlandırmalıdır.

Spordan sonra hayvanrinariyus gibi acikiyorsan,o spor etki yapip,seni yormustur.Iyidir spordan sonra hunharca yemek yeme arzusu.

Kıtlıktan çıkmışçasına yemiyorsanız ve hafif yiyorsanız kilo yapmaz.

Geri