Spor Toto Tahminleri

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Her hafta oynuyoruz,bir umut işte.genelde yüksek şablonlar hazırlayıp düşük bütçeli bir kupon oynarım.genelde üzerinde çalışıp oynarım,ligler bitiyor,avrupa da daha başarılı olduğum doğrudur,bizim lig malesef çok istikrarsız.burda da kupon paylaşayım belki oynayanlara faydamız olur.bununla alakalı bir youtube yayını da düşünüyorum kanal hazır ama daha işlemeyi öğrenmem lazım,hayırlısı.

Dip not: kupon üstünde çalışıp çalışmadığım zaman bildirim yaparım.

Dip Not: tamamen düşüncelerimden ibarettir,bir bekleyiş vb şeyler yoktur.düşüncelerimden bir beklentide olmayınız.

Ekran Alıntısı222222222222.PNG

Düşük Bütçeli ( detaylı analiz yapmadım )

Ekran Alıntısı33333333333.PNG

Orta Bütçeli ( Detaylı analiz yapmadım )

Ekran Alıntısı1111111111111.PNG

Yüksek bütçeli ( Detaylı analiz yapmadım )

Yüksek bütçeli kuponun 15'e çok yakın olduğunu düşünüyorum.

32.PNG
33.PNG

13 bulabileceğim totoda 9 da kaldım.

Toto programı çıktığından beri;

Antalya 1
Fulham 2
Kasımpaşa 02
Manu 02

tutuyorum ama gidip değiştiridim ve 9 da kaldım.çok yazık oldu kendi adıma.

Dip not: kupon 64 TL.

Lanet olasıca lig bitse de avrupa totosu başlasa bıktım bu ligden yatmaya,istikrar yok takımlarda hepsi bir şekilde hatır şikesi yapıyor.

34.PNG

Yeni hafta çooook zor bir toto var,bir iki takım hariç diğerlerinin hiç bir iddası yok,tam bir muamma.bulmak zor çok devredebilir bile.

Ekli dosyayı görüntüle 97746

Düşük Bütçeli ( detaylı analiz yapmadım )

Ekli dosyayı görüntüle 97747

Orta Bütçeli ( Detaylı analiz yapmadım )

Ekli dosyayı görüntüle 97748

Yüksek bütçeli ( Detaylı analiz yapmadım )

Yüksek bütçeli kuponun 15'e çok yakın olduğunu düşünüyorum.
Yüksek bütçeli olan 12
Düşük ve orta bütçeli olan iki kupon 11 de kaldı.burda analiz yapmadan oluşturduğum kuponlar oynadığım kupondan daha iyi iş yaptı.

toto 48.hafta.PNG

Toto için "şablon" çıkardım,hiç takip etmediğim Japonya,Çin ve Kore ligleri var,iyi bir para verebilecek bir program,devir bile ederse şaşırmam.şablondur miktar yüksek,bunu ufaltıp 50 tl altına indirip oynarım.

Ekli dosyayı görüntüle 99750

Toto için "şablon" çıkardım,hiç takip etmediğim Japonya,Çin ve Kore ligleri var,iyi bir para verebilecek bir program,devir bile ederse şaşırmam.şablondur miktar yüksek,bunu ufaltıp 50 tl altına indirip oynarım.
geçen hafta 12'de kaldı,toto 12 ikramiyesi 37 tl verdi.çift sonuçlarla ne kadar kazanıldı bilmiyorum sonuçta oynamadım ama baya zarar etmiştir bu kupon.

toto 49. hafta.PNG

Ana Şablon..

toto 49.hafta 2.PNG

ufaltılmış şablon..

bildiğimiz ama takip etmediğimiz ligler olunca tahmin yapmak zor oluyor,birşeyler çıkarıp 48-64 tl bandında oyun oynuyorum.kısmet.

bu "şablonlar" sadece tahmin amaçlıdır,lütfen buna uyup oyun oynamayınız.

toto1.PNG
toto2.PNG

12 de kaldık,bodo maçında erken kırmızı gelince bodo evinde dağıttı,helsinkiye güvenmiyordum 02 yazdığım maç 1 bitti olacak iş değildi oldu,international maçı için süpriz ihtimali vardı ama yine de güvenince ordan da yattık.

15; 135 bin küsür verdi güzel paraydı,kısmet.

1 hafta.PNG

1 hafta tahminleri.,

elimizde bir veri olmadığı için hafif çalışılmış bir program ama çok içime sinen bir tahmin değil.ing 2 ligleri bir daha programda olmama ihtimali yüksek.

33.PNG
34.PNG

35.PNG

Yine yaklaştık bulamadık 11'de kaldım.

Fenerbahçe ve Hatay son dakika da yedi,Milan 0-2 yenilgden 2-2'ye getirdi ama kazanamadı,Leverkusen 10 kişi kaldı öndeyken ordan berabere bitti.Samsunspor ve Rizespor'u deplasmanda tek yazıp bulamamak kötü oldu.haftaya inşallah.

Spor Toto birim fiyatı 4 tl oldu oynamak daha zorlaştı.

Geri