Spor salonuna gidip spor yapmayan insan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Buyuk bır hevesle ve umıtle, saf, temız duygularla baslanır spora. Kendı kendıne erıtılemeyen gobekler, bır hoca eslıgınde ve onun baskısıyla erıtılmeye calısılır. Para da verılmıstır, bu da tetıkler tabı. Sonra? Sonra balon patlar, yıllarca duzensız yasamaya alısmıs bunye ısyan eder. Paracıklar spor salonuna, gobektekı yaglar da mutlu mesut bunyeye donerler.:)

genelde antrenörlerin falan yakını arkadaşı akrabası vesaire olur, sohbet etmeye ortam yapmaya ve milletin g*tunu izlemeye gelirler :D

Okula gidip ders çalışmayan insan la eş değerdir.

O benim ben : )) üşengeçlik olsa gerek çok sevdiğim abileriminin mekanları var sıklıkla giderim lakin vakit ayırmadım bu vakite kadar..

İzlerken bir kaç sporu biden yapan insandır. :D Herkesten daha çok çabuk kilo verdiği düşünülür.

Fitness salonuna kayit olup Retrica, Camwow gibi uygulamalar kullanarak, Selfie akimi yaratip Instagram'da fenomen olabilmek icin çabalayan ve 3-5 tane protein tozu yada amino asitlerle sahte kas gösterisi yapan gerizekasizlar toplulugu olarakta kategorize edebiliriz bu tip insanlari.

Piyasa yapmak isteyen tiptir.
İnstagrama fotoğraf atmak için gidiyordur.

Mac fit salonları genelde öyle kalabalıktır ki koşu bandı sırası bekliyorsun.
Misal Altunizade de yeni açılan salona bütün Üsküdar
gidiyor.
Lan ne ara bu kadar spora merak saldınız? anlamadım.
Protesto amaçlı gitmiyorum. Şişmanlamaya devam ediyorum.

Spor salonuna spor yapmak için değil, manita bulmak için giden insandır..

gittiğim boxda hocanın elinde sopa var, yiyorsa yapma dajshdlkajsd

Geri