Sponsor lazım!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Bence harika olur da sponsor lazım...

Bodrum'da yaşadığım yıllarda Ortakentten Yalıkavağa her gidişimde tepede değirmeni'nin oradan karşı kıyıya bakardım orası Didim. Yıllarca orada kaldım ben, bir sürü arkadaşım tanıdıklarım ve sevdiğim insanlar var Hep şunu düşünmüştüm: Keşke şöyle bir sürat Teknem olsaydı da, en azından Akşamları oraya gidip sevdiğim insanlarla eğlenip geri gelseydim derdim. Ve aklıma şöyle bir proje geldi Hani olur ya Deniz kenarlarında Deniz bisikletleri pedallı. Oturduğun yerden sadece pedal çevirerek özgürce istediğin yere gidebiliyorsun Tabii belli bir sınırı var ayrı bir konu. Dedim ki şöyle bir sistem olsaydı keşke; fiber malzemeden bir platform üzerinde Motosiklet ile gelip durabileceğim bir yer. Durduğunda motosikletin tekerleri dönem 1 düzenek üzerinde hareket etmeli Ve bu hareket pedalları yani alttaki pervaneleri çevirmeli. Bu Sayede istediğin gibi gidebilirsin hem de çok ekonomik olurdu değil mi? Düşünmüştüm Keşke böyle bir şeyim olsa da kenarda bağlı durumda olan bu platforma binip Yarım saatte Didim'e gidebilseydim diye düşünmüştüm. Çünkü arabayı ile gelmeye kalksan en az bir buçuk saat yol sürüyor benzin masrafı ayrı, hele yaz günü ise çektiğin trafik çilesi ayrı, stres Apayrı. Sonra düşündüm Yahu çok güzel bir proje olur Bunu ben bir atölyem olsa keşke yapabilsem demiştim. Düşünsenize böyle bir araç yapıyorsunuz Didim Bodrum arası gibi ya da herhangi biri Sahilden başka gibi sahile gitmek için çok cazip bir araç olur. Ayrıca yaz aylarında bu araçları kiralama şansına da sahip olursunuz. Ben bu konuda inanıyorum bir gün Elbet bunu yapacağım.

Hayal ve fikirlerini patentlemeden aciga vurma Kamil abi.

Benim birçok fikrim var zaten, yapma gücüm olmadığı için hayalde kalması bence sadece yazık olur. Olur ki birkişi bu fikri beğenir ve yapar, sonuçta başta o kişi için olmak üzere herkeze faydası olur. Girişimci bu fikri kafasın da canlandırmasın da benim bir katkım olduğunu bilerek bana da bu projede bir yer verirse elbette mutlu olurum... Eyvallah.

1616613222660.png

robbie maddinson adlı abimiz böyle bir düzenek yaparak didim'e gitmese de okyanusu turlamıştı abi.. bir de bunun hava şişmeli bisikletler için olan versiyonları da var.. sponsor kısmını bilemem de yapamayacağın bir şey değil..

Geri