Sperm bankasından alınan sperm ile anne olmak.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
- Şu niye pahalı ya şu şu? Hee, bilim adamı..

Türkiyede yasal değil. KKTC'de yasak yok. Sperm satan insanlar duymuştum Kıbrısta. Ne bileyim doğru gelmiyor bana. Ancak anne olabilmek için her şeyi göze alabiliyorlar.

Allah yasatmasin gakat evlat sahibi olmanin son caresi.

Türkiye'de olsa yıkarlar orayı. Bildiğin yıkarlar :D

Hiç bilmediği birinin çocuğu doğurmak
Düşünemiyorum bile

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuk babasını sorsugunda
Seni sperm bankasından. Mı aldık dicek

Forumdaki biçok genç arkadaşım peçete yerine bu bankalara bağış yapsın. Hiç olmazsa insanlığa bi faydaları olur

faiz oranı en düşük banka olmakla birlikte "abi daa yeni attırdım yatırmak istiyorum" diye gidilen bankalar dır.

Baba adaylarının ağır bir operasyon, hastalık, ya da ağır radyasyona maruz kalacağını bildiği durumlardan önce,
Yine kullandığı ilaçların spermlerin içeriğine zarar vereceğin durumlarda, daha sonra kullanılmak üzere sperm bankalarında saklaması.
Hatta ani ölümlere karşı önceden alınmış bir önlem olarak eşlerin birlikte karar verdiği durumlar.
Son derece insani bir uygulama diye düşünüyorum bu yönden baktığımda.

İnsan tecavüz sonrası bile hamile kalınca o çocuğa isinamiyor kaldı ki hiç bilmediğin birinin çocuğunu sahiplenme
Sperm veren erkek TE düşünsene hiç tanımadığınız bir çocuğunuz olacak böyle düşününce çok.sacma geliyor

Aşksız çocuk mu doğurulur , üfffffff kimin soyudur kimbilir soyu bozuk çıkarsa cinsi bozuk ayyy belkim çikin bir soydan geliyodur fıttırı fıstırıktan osturuktan işler :ppppp

RedCİM SENİ BANLAYANI KINIM KINIM KINIYORUM DOSKİTOM (KIZGIN SURAT EFEKTİ )

Hangi çocuk babasının belli olmamasını ister ya?
Bu nasıl bir bencilliktir anlayamıyorum.

İğrenç bir iştir. Savunulacak bir yanı yoktur. Buna özgürlük diyenler özgürlükten bir haber cahil insanlardır.

Senin anne sahibi olmaya hakkın var, peki ya o çocuğun baba sahibi olma hakkı yok mu?..

Geri