sperm bankalarındaki mantık hatası

Konu sahibi son olarak 299 gün önce görüldü
ensesttir. evet hemen açıklıyorum. türkiye'dekileri bilmiyorum ama, amerika'daki sperm bankalarında bir erkeğin bıraktığı sperm, yaklaşık 50-55 kadına veriliyormuş. kadınlar spermi alırken, sahibinin kim olduğunu öğrenmek istemiyorlar haliyle. e bu kadınların çocukları, ileride tanışıp evlenirlerse kardeş kardeşle evlenmiş olacak. ne olacak o zaman??? :/ sperm bankalarının bug'ını buldum. kapatsınlar gitsin.

Evet yakaladigin bug öyle böyle değil. Ama onada bir aciklama getirirler yani değerlendirme yapilmadan verilmiyor falan filan derler.

mükemmel ve yerinde bir tespit, lakin elimizdeki spermleri satıp eritmemiz lazım.

---spoiler---

spermde damping, patron çıldırdı, "" 20 cc sarışın renkli gözlü ve esmer karayağız spermlerinde %50 indirim

---spoiler---

---kamu spotu---

malum yazın denizde sevişen çiftler görüyoruz, sonra aynı denize milletin anası bacısı giriyor, denizin içindeki bir madde de o spremleri alakasız birisinin rahmine yerleştirebilir : /// denizde sevişmeyelim sevişenleri uyaralarım.

---kamu spotu---

zaten sadece babaları ortak, bi iki nesil sonra çok önemi kalmaz ki akraba olmalarının la. ayrıca alıyım dediğin anda alabiliyo musun ki, hukuksal bi şeyi olmuyo mudur bunun? kafam karıştı -eugene'nin tabiriyle: konfüze oldum-

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de yasak sperm bankası. Bu yüzden de Kıbrıs'a gidiyor ihtiyacı olan. Kıbrıs'ta böyle bir kısıtlama yok. Ne kadar doğrudur, bilemiyorum; ama Kıbrıs'ta okuyan öğrencilerin -kız veya erkek- spermlerini para karşılığında oralara satıyorlar diye. Bi anlamda doğru tespit; ama ensest ilişkiler zaten günümüzde, bizim ülkemizde veya başka ülkede olan bir şey. Çocuk sahibi olmak isteyen aileler de burasını düşünmez bile.

zaten sadece babaları ortak, bi iki nesil sonra çok önemi kalmaz ki akraba olmalarının la. ayrıca alıyım dediğin anda alabiliyo musun ki, hukuksal bi şeyi olmuyo mudur bunun? kafam karıştı -eugene'nin tabiriyle: konfüze oldum-

birkaç nesil sonrasından değil direkt kardeşlerden bahsediyorum ya. hukuksal zımbırtılar elbette ki oluyodur ama spermi alan kadınlarının, sperm sahibinin kim oldukları hakkında bi fikirleri olmuyo. he belki "bu abla da aynı abinin spermini aldı, çocukları birbirinden uzak tutun" diye kadınlar bilgilendiriliyolardır, bilemem. :D eugene'in tabiriyle kontrpiyede kaldım. :/

neyden yola çıkarak bu bugu buldun mesela, seni ne yönlendirdi anlatsana biraz.

birkaç nesil sonrasından değil direkt kardeşlerden bahsediyorum ya. hukuksal zımbırtılar elbette ki oluyodur ama spermi alan kadınlarının, sperm sahibinin kim oldukları hakkında bi fikirleri olmuyo. he belki "bu abla da aynı abinin spermini aldı, çocukları birbirinden uzak tutun" diye kadınlar bilgilendiriliyolardır, bilemem. :D eugene'in tabiriyle kontrpiyede kaldım. :/

iyi de sanki herkes sperm bankasıyla ürüyomuş gibi diyosun, farklı kadınlar aynı spermi alacak da çocukları olacak da buluşacaklar da evlenecekler de ohooo eugene'nin deyimiyle komplike şeyler bunlar :D

iyi de sanki herkes sperm bankasıyla ürüyomuş gibi diyosun, farklı kadınlar aynı spermi alacak da çocukları olacak da buluşacaklar da evlenecekler de ohooo eugene'nin deyimiyle komplike şeyler bunlar :D

kamki bi adamın spermi 50-55 kadına veriliyomuş diyorum ya. kardeşlerin birbirlerini bulma olasılıkları çok yüksek. :p eugene'in deyimiylsdfklşjasg of. :D

milletin derdi sizi mi gerdi la oturun oturduğunuz yerde :)

Hatrım Kalır 3 seferde 1 bağış yapsaydı eğer hayatı boyunca, 55 kişiye aynı sperm dağıtılmak zorunda kalmazdı, hatta artanla boş barajlar bile doldurulurdu

bununla ilgili bi yazi okumustum. bu yolla cocuk sahibi olanlar icin ciddi bir arastirma yapilip sinirli sayida sperm verildiginden bahsediyordu. yani akrabalik bagi olmamasi icin ihtimali dusurmeye calisiyorlar evet ama boyle bi ihtimal hep var az da olsa
tipki korunup hamile kalma ihtimali gibi.

“Spermin bir başkasına kullanılmasında izin veren ülkelerde bile bu belirli koşullar ve şartlar altında son derece titizlikle yapılmaktadır. Örneğin; verici kişinin sarılık, AIDS vb. hastalıkları geçirip geçirmediği araştırılıp, genetik analizler yapılıp ondan sonra sperm kullanıma verilir. Ayrıca bir vericinin spermi ile belirli sayıda bebek doğunca artık o sperm başkalarına verilmez ki toplum içerisinde akraba olma ihtimali artmasın diye. Bu kadar ince detayları olan bir işin rastgele yapılmasına bağlı olarak ortaya çıkabilecek sakıncaları ciddi sorunlar yaratabilir.“

Çoçugum oLsun Babası oLmasın Lezbıyen OL Aile kurmak iste cocuk sayibi oL :D iLerde belli süre sonra aynı babadan 2 kardes evlenebilir düşük ihtimalde olsa bunun oLmasını engeLLemeleri lazimdi.

Konu aklıma Mustafa Sandal'ın 1 şarkısı olan ve bu yolla hamile kalmış 1 kadın ağzıyla yazılmış o güzide "Spermlerden bir tek seni bana ekledim, seni deli gibi istedim, spermlerden." adlı şarkıyı getirdi.​

Cok güncel bir konu.

Geri