Sperm Açma Kapama Tuşu

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1270 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tam zevkin doruğunda kendini çekmek zorunda bırakan dünyanın en eski ve en çok kullanılan doğum kontrol yöntemi olan geri çekme yönteminden erkekleri kurtaracak haber Almanya'dan geldi.

onan.jpg

Clemens Bimek adlı Alman marangoz 20 yıl önce aklına gelen doğum kontrol fikrini yıllarca kapı kapı dolaşıp hayata geçirecek doktoru aradı ve sonunda fikrine inanan birini buldu.

clemens-bimeks-dogum-kontrol-sistemijpg.jpg

Hayata geçirilen fikri, sıra dışı olmasıyla dikkat çekiyor. Bimek'in, sperm akışını engellemek amacıyla geliştirdiği cihaz, basit bir açma kapama tuşuyla çalışıyor.

bild.jpg

Sperm yolları üzerine yerleştirilen açma kapama tuşu kişinin isteğine göre sperm akışına izin veriyor ya da engel oluyor.

1MV7qA.gif

1.8 santimetre uzunluğunda ve 2 gram ağırlığındaki cihaz deri altında elle ayırt edilen tuşu sayesinde kolayca açılıp kapatılabiliyor.

giphy.gif

İşlem ışık açıp kapamak kadar kolay...

m14RBR.gif

Taktırdıktan sonra tuşa hiç basmazsanız her şey eskisi gibi işlemeye devam ediyor.

sperm-4-animated-gif400px.gif

Tuşa basıp kapattığınızda sperm geçişi engelleniyor ve erkeklerin cinsel ilişkinin ardından partnerini hamile bırakma riskinin önüne geçiliyor.

Flow-1452268316.gif

Yani kapalıyken akış, iş çıkışı köprü trafiğine dönerken...

or0yDb.gif

Tuşa basıp açınca itfaiye hortumu gibi çağlıyor.

5MLqWL.gif

Bazı uzmanlar cihazın sperm yollarına zarar verip kalıcı kısırlığa yol açabileceğini söylese de 25 kişinin şimdiden operasyon için tarih almış bile.

VC2U86EI.JPG

freud_622495.jpg

D%C4%B1%C5%9Far%C4%B1-bo%C5%9Fal-dedin-bo%C5%9Fald%C4%B1k-yi%C4%9Fit-%C3%B6zg%C3%BCr.jpg

7M7QlY.jpg

Karikatür güzelmiş. Yalnız engelleyince ya patlarsa?

hani cilde yararlıydı kırışıklıkları gideriyordu şimdi niye engelliyorsunuz :dd

hastalıklarla uğraşsanız böyle saçma saçma şeylerle uğraşmasanız bazen tacavüzcü insanları spermden bulmuyorlar mı bununda yolunu tıkayın

sıçmamak için göte tıpa takmayı önermek kadar aptalca bişey. uygulanmayacaktır.

Hahaha ya çok kotusunuz bu ne?:D
İnsanlar çoktan başka yöntemler buldular bile geciniz:D

Gebelikten korunmak için ideal olabilir ama performans kaybı olmaması adına fuzuli bir fikir. Gerçi bir kerede hoşaf olanlar için de iyi olabilir. Neyse ben çekildim konudan.

Konudaki anlatım süper kendimi seminerde gibi hissettim fakat ben hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.

Sperm çıkmadan sen nasıl rahatlayacaksın?

Bilim sizin olsun peçeteler bizim.

faturalandirma yapilaydi

hayaaaatımmm tu tuşuma basbasarmısın ka kapa şunuuıu geeeeliiiiiyoooooruuuummmmmmmm......

ne yani insanlar boş şeylerdende para kazanabilir , erken boşalma sorununun evlat acısı gibi koyduğu insanlar var vesselam

kusura bakmayın ama benim çüküm 4. sınıf fen kitabındaki basit elektrik devresi değil.

hayaaaatımmm tu tuşuma basbasarmısın ka kapa şunuuıu geeeeliiiiiyoooooruuuummmmmmmm......

ne yani insanlar boş şeylerdende para kazanabilir , erken boşalma sorununun evlat acısı gibi koyduğu insanlar var vesselam

o soruna çare olmaz iş bitmiş oluyor :D

Şimdi benim anlamadığım spermi dışarı atamadığın sürece nasıl zevk alacaksın. Yani ucuna kadar gelip orada mı kalacak sperm. Kafamda deli sorular

Hahahha zincirleme kaza cok iyi anlatmis durumu :D

Reset tuşu da çıkabilir yakında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri