Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buna katılıyorum. Misal en yakın örnek Tadiç'in pozisyonu. Bizde sanılanın ve hakemlerin inandırdığının aksine oyuncunun topa dokunmuş olması rakibin bileğini kırmaya müsamaha gösterileceği manasına gelmiyor ama ne yazık ki bugün ligde hakemler Galatasaraylı oyunculara da Fenerlilere de kırmızı kart çıkartmamak için neredeyse gözlerini kapatacak hale geldiler. Dün Torreira, Kerem ve Mertens'in çoğu pozisyonda yerde olması da yine Süper Lig ezberinin tezahürü. Takımlarımız adalet değil, ayrımcılık istedikçe bu ezber, takım fark etmeksizin sürecek. Bu arada Barış'ın pozisyonunu izleseydi ona da kırmızı verecekti. Barış'ı iki defa kündeye getiren elemana, ilkinde Barış'ın faul yapmış olma ihtimali olan tartışmalı pozisyonda sarıyı çıkartıp ikincisi çok net sarı olan pozisyonda faul bile vermemesi hakemin rezil seviyesini net olarak gösteriyor. Ben A. Taylor'ı katıksız bir Arsenal düşmanı olduğu için sevmiyorum ama berbat bir hakem. Kötü performansı maça doğrudan etki etti.Galatasaray sahada Türk hakemi var kafasıyla çıkmasaydı maça turu çok rahat geçerdi. Barış Alperin pozisyonu faul ve sarı kart olmalıydı, hakem atlamış. Ha maça etki eden bir hata mı? Hayır. Maça etki eden olay kesinlikle Kaan ayhanın kırmızı kartı. Sen o pozisyonda Türkiye’de kırmızı kart yemezsin ama Avrupa’da yersin kardeşim. Hakeme oynamayıp maça odaklansalardı dediğim gibi çok rahat geçerlerdi turu. Galatasaray kendi bacağına sıkmış.
Ama Galatasaray’la dalga geçmemize engel mi? Tabii ki hayır ajdjfklald
Konuyu kapatmayın. Yemekten sonra gelip devam edeceğiz
Arabistan olayı hakkında ne düşünüyorsun ?ülke itibarı için dedim jsjs yaşasın Beşiktaş :dd yuppi yuppi <33Fenerbahçe varken ülke itibarına asla bir şey olmaz!!!
Galatasaray yoksa biz varız ve hep olacağız!!!
Süper Kupa için mi? Hangi konuda?Arabistan olayı hakkında ne düşünüyorsun ?ülke itibarı için dedim jsjs yaşasın Beşiktaş :dd yuppi yuppi <33
Süper kupa maçı içinSüper Kupa için mi? Hangi konuda?
Süper Kupa için uygun olduğunu düşünmüştüm ve diğer ülkeler gibi kolayca oynanır sandım fakat beklediğimiz gibi olmadı.Süper kupa maçı için
www.ircforumlari.com.tr
Tam olarak neredesiniz xd şöyle bir trakyaya pikniğe gitmek gibi sizin avrupa dediğiniz şey xdFenerbahçe varken ülke itibarına asla bir şey olmaz!!!
Galatasaray yoksa biz varız ve hep olacağız!!!
Diğer konuya eklemiştim ve buraya da ekleyeyim.Tam olarak neredesiniz xd şöyle bir trakyaya pikniğe gitmek gibi sizin avrupa dediğiniz şey xd
bir şeyi dilerken detay verin arkadaşlar… liverpool geldi ama bizi eleyene geldi. valla yeter artık tiktok medyumculuğuna başlıcam.liverpool gelsin, biricik yositomun intikamını alalımyositom da yositom…
![]()
Ceza aldı mı tipik Fenerli ? ;d@Kim
Tipik Galatasaraylı hareketinle direttiğin gibi montaj mıymış?
![]()
Mauro Icardi, PFDK'ya sevk edildi - ensonhaber.com
TFF, Ankaragücü-Galatasaray maçındaki hareketi sebebiyle Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'yi tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk etti.www.ensonhaber.com