**Spam/Adversiting** Ne Demektir ?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Forumların, MSN görüşmelerinin vazgeçilmezi a. q yanlış kullanılan harf kombinasyonları Listesinde birinci.

Yanlış anlaşılma sonucu a. q nun itibari sarsılmıştır. Bu konuyaaçıklık getirmek için bu iki harfin buluşmasını biraz inceleyelim.

**Spam/Adversiting** ne demek?

**Spam/Adversiting**`nun açılımı "anti-quote" dir. Bir mesajdan alıntı yaptığınızda mesajkodunda beliren "Quote" kelimesi alıntı anlamına geliyor. Yani anti-quote = alıntı yapılamaz!

**Spam/Adversiting** ne gibi durumlarda kullanılır?

**Spam/Adversiting** , diğer bir üyenin alıntı yapmasını istemediğiniz mesajların genelde sonuna eklenir. Mesela:

Paylaşımların için teşekkürler **Spam/Adversiting**

Açıklaması: O kadar alçak gönüllüyüm ki, mesajımı alıntı yapıp banamesaj yazarak konuya ilgi gösterdiğim ve yorum yaptığım için teşekkü retmene gerek yok.

Başım ağrıyor **Spam/Adversiting**

Açıklaması: Şimdi kesin sen bunu alıntı yapıp geçmiş olsun diye mesajatacaksın. Peki sen geçmiş olsun diyince geçmiş mı oluyor?`Hayır. Onun için mesajımı alıntı yapmanı istemiyorum (=**Spam/Adversiting**)

Galatasaray Fenerbahçeden iyi **Spam/Adversiting**

Açıklaması: Ben bu konuda o kadar eminimki, senin alıntı yapıp bana aksini savunman için hiç bir neden yok, hiç zahmet edip alıntı yapma istemiyorum!

Bu konu o kadar çok insanı rahatsız ediyor ki, Mesajlarının alıntı yapılmasından hoşlanmayan gruplara rastlamak mümkün. Bu grupların geneline "**Spam/Adversiting** çocukları" deniliyor.

**Spam/Adversiting** hakkındaki faydalı bilgiler için tşkler :D

Bu güzel açıklaman için teşekkür ederim canım .Emeğine Sağlık

Birdaha kime **Spam/Adversiting** dersem kızmasın :p

liszRt.gif

Yıllardır **Spam/Adversiting** yüzünden banlanıyorum. Bir daha banlamayın **Spam/Adversiting**

o zaman gani gani **Spam/Adversiting** dedim.

No Pasaran.Bakar misiniz lütfen.
Silmeyin **Spam/Adversiting** dedim sildiniz.
Gönlüm perişan
Kalbim kirik
Senin yüzünden oldum
Hîçkırık.

**Spam/Adversiting** spor gazetesi geldi aklıma.
Neydi açılımı?

bu da benden olsun
cok sovulesi bir gun yasiyorumda ben uzerinize afiyet!

[YOUTUBE]r9MMP15fUKI[/YOUTUBE]

Biz yüksekten düşerken seyre dalanlar; sizin ben taa **Spam/Adversiting**.

Geri