**Spam/Adversiting**lar nerede yaşar?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
fft5_mf550710.Jpeg

İnsan vücudunun özellikle kıllı bölgelerini tercih eden, sülük gibi yapışan erişkinimsi bittir.
Erişkine çok benzese de erişkin kadar işlevsel değildir.
Yaşayabilmesi için 24 saat içinde beslenmesi gerekir ve 3 kez deri değiştirerek erişkin halini alır.
**Spam/Adversiting**ların erişkin hale gelmesi 10 gün kadar sürebilmektedir.​

**Spam/Adversiting** bit yavrusu degil miydi ya. ben niye oyle hatırlıyorum. olmadi simdi.

bilmediğimiz ne çok şey var, böyle bir hayvanın varlığından haberdar ettiğin için teşekkürler Lynx.

Ben de bit yavrusu diye hatırlıyorum, Kıbrısta bolca mevcut.

Başlığa koştum içerik geri itti beni tıstıshylkrklğndnsksı

Antipatik bulduğum dil anlatım hocam, derste önce **Spam/Adversiting** kelimesini içeren bir şeyler söyler sonra da "hakaret değil çocuklar **Spam/Adversiting** bit yavrusuna denir" derdi sevimsiz bir sırıtışla.
Allam sinir kadın. Onu hatırladım şimdi :liv:

Antipatik bulduğum dil anlatım hocam, derste önce **Spam/Adversiting** kelimesini içeren bir şeyler söyler sonra da "hakaret değil çocuklar **Spam/Adversiting** bit yavrusuna denir" derdi sevimsiz bir sırıtışla.
Allam sinir kadın. Onu hatırladım şimdi :liv:

Entomoloji derslerinde de **Spam/Adversiting** olarak değinilmez,hoca anlatırken pediculus humanus capitis/corporis larvaları şeklinle anlatır. İlk anlattıklarında da gülümseyerek ''halk arasında **Spam/Adversiting** da denir :D '' derler :p biraz ilgi çeksin diye halk ağzıyla açayım dedim :kaç:

Entomoloji derslerinde de **Spam/Adversiting** olarak değinilmez,hoca anlatırken pediculus humanus capitis/corporis larvaları şeklinle anlatır. İlk anlattıklarında da gülümseyerek ''halk arasında **Spam/Adversiting** da denir :D '' derler :p biraz ilgi çeksin diye halk ağzıyla açayım dedim :kaç:

O adı daha kötüymüş boşver **Spam/Adversiting** kalsın zaten :sırıt:
Size bunları ezberletmiyorlardı umarım :kaç:

Okulu bırakırdım ben, senin adına sabır diliyorum :gamer:
Yaşasın mühendislik asjjdjd
Bizde en azından virgül hatasından şeapıyorlar... :d

Bahsettiğin gibi sabırlı olduktan sonra zor bir şeyi yok aslında. Oturup ezberleyeceksin sadece. :p

Bahsettiğin gibi sabırlı olduktan sonra zor bir şeyi yok aslında. Oturup ezberleyeceksin sadece. :p

Ezberlemekten nefret ederim. :liv:
Formül bile ezberlemek işkence gibi geliyor, öyle latince kelimeleri falan bünyem kaldırmaz benim djkfd
-umarım latincedir, gelişine salladım-

Geri