Sözün bittiği yer!

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
9mNaqo.jpg

Buna son verilmeli artık..

Bu resmin eski bir resim olduğu ve gerçeğinin farklı olduğu söylenmişti.

Cinsel istismara uğradığı belirtilen küçük kızın cenazesinden olduğu iddiasıyla paylaşılan fotoğraf eski tarihli. Fotoğrafın, 2016 yılında Gaziantep'te kına gecesinde düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden üç aylık bebek Şehriban Nurbay'ın cenazesinde çekildiği görülebiliyor.

Lakin bu fotoğraf'ın farklı bir fotoğraf olması tabiki yaşananların gerçekliğini değiştirmiyor. Başka konularda bir çok şey yazabilirim lâkin bu konuda tıkanıp kalıyorum.

Bu resmin eski bir resim olduğu ve gerçeğinin farklı olduğu söylenmişti.

Lakin bu fotoğraf'ın farklı bir fotoğraf olması tabiki yaşananların gerçekliğini değiştirmiyor. Başka konularda bir çok şey yazabilirim lâkin bu konuda tıkanıp kalıyorum.
Bu resmin güncelliği konusunda eski resmin olduğuna dair haklı olabilirsiniz, bende bir siteden aldım, bugünlerde pedofil haberlerin içeriği ile bir tepki gösterişi sembolik olarak kullanılmış olabilir...güncel veya eski ne fark eder,insanlığın iğrençliği kundaktaki bebeğe kadar gitmiş ,insanlıktan nasibini almamış pislikler için ne denliir ki!

Bugün kızımın doğum günü ve kutlama yapmak, pasta kesip mumlarını üflemek öyle anlamsız geliyor ki o yavrunun hali aklıma gelince.Yaşları yakın ve empati yapmaya çalışıyorum, Allah ailesine sabır versin.Bu iğrenç varlıklar hakettikleri iğrençlikte yaşasınlar, ölmek kurtulmak olur belki onlar için.Tükensinler bir bitsinler artık.

Hayvan bile belli bir erişkinliğe ulaşmamış yavruya cinsel açıdan bakmazken, 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etmek en açık ifadesiyle alçaklıktır, sapkınlıktır, adiliktir, şerefsizliktir... Dilerim siz ve zihniyetinizin kısa zamanda ölür.

insan utanmaz
yakalanınca pişmanım der
çocuklarınızı koruyun

“Bu zorbalar ne biçim adamlar dedim;
Kurt, köpek, çakal makal, dedi.
Ne dersin bu adamlara, dedim;
Yüreksizler, kafasızlar, soysuzlar, dedi.’’

Tecavüz kelimesini duyduğum an kanım donuyor irkiliyorum ve kendime gelmem uzun sürüyor. Ama işin içinde bir bebek var ve diyecek tek bir kelimem yok.
Ben küfür seviyorum ya hayli, bunu yapana **Spam/Adversiting** çocuğu dedim diye sizde postu düzenler gerekeni yaparsınız.
Öptüm.
Au revoir.

Geri