Sözümü Tutuyorum

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
SÖZÜMÜ TUTUYORUM

acımızı mutluluumuzu yanlızlıımızı korkularımızı umutlarımızı senn en kötü zamanlarında bile kaybetmediin yaşam sevincini odanda oturp Allah'a seni iyileştşrmesi içn dua ettiimiz zamanları
birbirimize sarıldıımızbir şarkıa dalıp gittiimiz anlarıbirlikte sölediimiz şarkılarıdoldurduumuz kasetionkolojiyi(kanser tedavisi)neredeyse tüm odalarında kaldıın dahiliyeyikemoterapileriilaçlarıiğneleri
ACİL SERVİSE SON KALDIRILIŞINItüm hastaların uyuduuortaları ölüm sessizliinin kapladıı saatlerde gizlice kalkıp dans ettiimiz hastane koridorlarını anlatacaım.

bnm doğup büyüdüüm senin 2 yıl önce geldiin İstanbul gecelerini gündüzlerini sinemalarını tiyatrolarını kaldırımlarını
parklarını kahvelerini okulumuzu derste geçen zamanıkantiniyaratıcılıımızla döşediimiz her yeri anlatacaım.

anılarımızla dolu eviBurhanın hazırladıı kahvaltı ve yemekleri""ikiniz satranç oynuosnz ben yanlız kalıyorum"" diye oyununuzu bozmamısadece benmle ilgilen die dergilerini saklayışımı sana sonuna dek destek olan ve "kız olsaydı seni diil onu sewerdim" dediin barbaros u
Ve asıl önemli olan seni anlatacaım ENİS seni.

o güzel dostluunuasilliğinibazen gözyaşlarımı silenbazen saçlarımda dolaşanellerimde birleştirdiin ellerini anlatacaımBUNLARI ANLATMAYA KELİMELER YETECEK Mİ BİLMİORM.

HASTALIINI ÖĞRENDİİM GÜN

Tarih 15 kasım 2004sennle okulda tanıştııımız gün
sen içinden"bir gün bu kızla çıkacaım"die geçirirken
ben çoktan arkadaşlarıma "bu çocuğa aşık oldum we göreceksiniz onunla çıkacaız" die haber uçurmştum bile
tam o sırada öğrendim kanser olduunu

ama düşüncelerim hiç deişmedi .
arkadaşlarım bana çekeceim acılarıölümü hatırlatırken benm aklımda abraham cowley in sözleri dolaşıordu

""GEÇMİŞ WE GELECEK YOKTUR SADECE SONSUZ Bİ ŞİMDİ WARDIR"""

Kız arkadaşın olma teklifini sigarayı bırakman koşuluyla kabul etmiştim
ama sen hiçbir zaman sigarayı bırakmadın.iki yıl boyunca belkide ayatımda bir daa asla bulamayacaım bir
aşkı dostluğukardeşliği paylaştım sennle
Dünyada böle bi sevgiyi ömürlerinde bir kez olsn yaşamadan ölen
insanlar war ne mutlu bize ki onlardan değiliz Enis!!

iki gündür arkadaşımda kalıorum.Hep seninle geçen günlerden bahsedioruz.
Birlikte doldurduumuz kasedi dinlioruz.Yokluuna ağlıorm ama yaşanan günlerin
güzeliğini düşündükçede gülüyorumHatırlıormusun;esra seni beğeniyor die nasıl şımarmıltn!!
bende gidip esrayı döwmüştüm

Hiç hoşlanmadıın halde beni yanlız bırakmamak için geldiğin ama hep en arka koltuklardan
alıp bir güzel uyuduğun opera ve modern dans topluluğu gösterilerini hatırlıormusn??
Bu tür şeylerden hoşlanıyorm die arkadaşlarla bir olup benimle dalga geçerdiniz hep

Bir gün kantinde oturmuş gevezelik ederken iki altın yüzük çıkarıp"Benim sözlüm olmayıbir gün hastalıımı yenersem eşim olmayı
benimle ettiğin kavgaların daha büyüğünü we tabii ki ayaklarımı yıkamayı da kabul edermisn??"die sormuştun

bende yüzüğü parmaıma takıp "sen bi okulunu bitir askerliğini yapbir iş bul
başlık parasını biriktirevliliği ve ayaklarını yıkamayı sonra düşünürüz"diyerek gülmüştüm

konser

Birlikte gittiğimiz haluk levent konseri çıkışında ben"Haluk'u çok sewiorum" dediim için beni yere itmiş
ve sonra sımsıkı kucaklayıp"Bir daha benden başkasını sevdiğini duymiim!!"diip ağlamıştın

seninle hastenede katlanmak zorunda kaldıımız doğum günlerini hatırlıomsn peki??
Serumlarilaçlar ve iğnelerle çektiğin acılarda bile el ele iyileşmeni ve tüm zorlukların
ardından güzel günlerin doğmasını dileyerek söndürdüümüz mumları??
Hatırlıormusn?;defalarca istememe rağmen bana çicek almayışını ve bir gün
Taksim'de çiçekçilerin önünden geçerken bağıra çağıra ağlayıp seni çiçekçilere şikayet
ettiğim için buna mecbur kalışını
Bazen tedavi ve ilacın durduramadığı ağrılarının karşısında çaresiz kalıryapacak hiçbirşey
olmadığı için birbirimize sarılıp sessiz sessiz ağlardıkAcil servise son kaldırılışında
doktorlar ""yapacak bir şey kalmadı"" dediklerinde ağlıyordum
sen iyileşecektnO doktorlar becerememişlerdi ama bizim sewgimiz yeterdi herşeye.
Bir an önce kendimi toplamalıydınGözyaşlarımı silip yattığın odaya gelmiş ve kulağına o çok sewdiğin şiiri okumuştum

binlerce nedenim var artık yaşamaya
yenmek için her günkü ölümü
seni sevmenin mutluluğu için
yürümek için umudun ayak izinde.

Geri