Sözlükte anılarını anlatmak

Konu sahibi son olarak 3934 gün önce görüldü
Açılan her konuya yüreğini açan insan eylemi asddfdhdj

Bkz. Olum neyin kafasını yaşıyosunuz?
Bkz. Yalvarırım sözlük kullanmayı öğrenin artık.

sözlükteki yorumlardan esinlenip konu actırmaya yarayan eglemdir kendisi :P

Son anda kendimi zaptettiğim durum.. Demek ki varmış bir hikmeti.:)

Ekşi de alayımız yapıyoruz bunu, fakat benim hoşuma gidiyor. tecrübe okumak gibisi var mı ya ?

Geçen yine İrlanda'da 87 katlı villamda 300 yıllık olan şarabımı yudumluyordum asdasd =D

bknz:ben:o
Aklima gelmis niye anlatmiyim caaanim.:D
Bizim senin kadar popimiz yok kiiii tirmik hanim mazur gör n'olur :D

Forumlardaki sözlükler biraz laga luga yani… çoğu konu ekşiden arak. Anlatsınlar ya nolacak…

Anı Anlatan Adam..... Bunlar mekandan ve zamandan münezzehtir. "Abi benim o konuda çok komik -mimik bile oynatmayan- bir anım var riv riv riv" diye kitabın ortasından giriş yapar muhabbete.

Sözlükte aglamak

o zamanlar ben de yoktum
baya eski zamanlar evet

Abi forumda sozluk konusu olanlar bi enteresan gelio bana ya.
Bi isyanlar filan ne alaka abi sozluk tutmayi anlarimda forumda ne alaka olum .d

Birgün lise çıkışı esmer uzun boylu Allahın adeta sanatını konuşturduğu bir çocuk elinde gül ile beni bekliyordu.
Merhaba dedi ben barış epeydir sizi takip ediyorum biraz konuşabilir miyiz demişti.
O sıralar dünyalı olmadığımı düşündüğüm ve sihirli bir prensin beni alıp götüreceğini düşündüğüm den mütevellit biraz konuşup göndermiştim. Konuşmam olumsuz geçmesine rağmen ara ara beni ziyaret eder ve duygularından bahsederdi bugün de barışa yakalım çok tatlıydı..
Buda böyle bir anımdır

İleri görüşlülük desen var.

Geri