Sözlüğü olmayan üye

• Kullanıcı Araz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1445 gün önce görüldü

Hayir olmasada olur:hıı:

Etliye sutluye pek karışmayan üyedir:p​

Ben.^^ Hiç olmaması temennimdir. Keza hiç sevmem.

Olup da kullanilmamasindan iyidir bence :)

büyük larousse
meydan larousse

bunlar bizim evimizin milli aksesuarlari.

Ben.
Karşılıklı övüşmeyi sevmeyen üyelerinden de tercihidir.

Benim de var ama ne fayda o kadar çok seviliuorum ki forumda yorum yapan olmadı benim hakkımda bir fikirleri yok sanırım

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese benden bı sözlük isteyen için seve seve açabilirim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözlükler hakkında negatif yorumlarla dolmaya gebe bu konuya not düşeyim.

kişilerin birbirleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini koruyacak bir anı alanını nahoş tanımlamalarla küçük görmek çok bön bir davranış.
bu karşılıklı olur, karşılıksız olur, planlı yada rastgele gelişen bir şekilde olur farketmez ..
mühim olan dürüstçe paylaşılan düşünceleri saklayacak bir sayfa da güzel anılar biriktirmektir.

Emre admin benim sözlük konumu yanlışlıkla sildiydi çok eğlenceliydi halbuki tüh

Vardı diye hatırlıyorum 8-10 sayfa geriye gitmiştir belki :D

Sağ olsun emre o jesti tattırdı bana:)

Misal benim var ama kimse övmüyo beni. olmasaydı yok diye mutsuz olacaktım şimdi düşünsene var ama... beni sevmiyo kimse çok mutsuzum :'(

acındırma taktiği ile sözlük konusuna yazdırma yöntemleri :yihaha:

Forum olaylarına ne kadar yabancı kalmışım, kişisel sayfa olarak algıladım konuyu.:)

Yazmıştım sanki ama biraz övim olmazsa kısmetin açılır ama sonra ne nu deme :D sende bana karşılıklı herşey :D

Kısmetim senin övgülere bağlıysa neyi bekliyorsun Samet acele et yaş geçiyo ♀ ajjdjds öveni överim. Takibe takip. Takipten çıkarsanız program var hemen anlarım.

Geri