Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimi der ki, bir nehirdir aşk, narin sazları boğan.
Kimi der ki, bir bıçaktır aşk, kalbini çizip kanatan.
Kimi der ki, açlıktır aşk, bitmez tükenmez bir sıvı.
Ben derim ki, bir çiçektir aşk, ve sensin tek tohumu.
Kırılmaktan korkan kalp, sevmeyi öğrenemez asla.
Uyanmaktan korkan rüya, hayal edemez asla.
Fedakarlık etmeyi bilmeyen, kimseden fedakarlık göremez.
Ve ölmekten korkan insan, öğrenemez yaşamayı asla.
Geceler çok soğuk, yollar uçsuz bucaksız gelirse
Ve aşk sadece şanlılar içinmiş gibi görünürse
Unutma ki kışta, soğuk karların çok altında
Güle dönüşecek bir tohum yatar, baharda güneşin sevgisiyle..
Birini tüm kalbinle sevmek çok zor. Sevdiğin zamanlarda ise sevilmek daha da zor. İkisini bir arada kolay kolay bulamıyor insan. Eğer bulduysan o sevgiyi koru.
Bugün yapmak isteyip yapamadığın şeyler, yarın içinde kalan keşkelerden biri olacak. Bugün hayatından gitti diye üzüldüğün insanlar, yarın yokluğuna şükrettiğin sebeplerden biri olacak. Bugün hata diye düşündüğün şeyler, yarın senin için birer tecrübe olacak. Ve bugün yaşadığın üzüntüler, yarın sadece hatırlayıp güleceğin birer hatıra olacak.
Düşe kalka öğrenirmiş ya insan hayatı ; Ben kalktım galiba sonunda. Ve bunca yıl sonra anladığım tek şey aslında... " Hayal'Ler başka , Hayat çok başka "