çıkmaz sorular
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
buluşuyoruz hafta sonu [emoji7] [emoji7]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o başlığım da var ..ev sahibine de açıldık hadi hayırlısı...diye. .hallettim onu [emoji2]ev sahibi ne der bu ise .)
ne olabilir ki :sÇok tatlıymış harbidendikkat et kötü amaçlı kişiler olabilir herşeyi düşünmek lazım
![]()
ne olabilir ki :s
Maria Puder benim annem de izin vermedi ama sorun yok yanımda deil zaten [emoji12]
lo arşiv gibi adamsın hemen nasılda bağlantılı şeyler gösterionvallah beleş mi kurban
[youtube]-BZhNeFPB0s[/youtube]
korkurmayın beni :s ne olabilir yani
ekşi sözlük yazarıyla buluşmuyoz ya o ne [emoji13] hem cocuk iyi birine benziyoYa korkma ama ilk kez goruscen sonuçta ilan yanında biri ile beraber git buluşmaya tek gitme. Millet is görüşmesine bile bazen ebeveyn ile gidiyor (ilk kez başlayanlar[emoji14])
ekşi sözlük yazarıyla buluşmuyoz ya o ne [emoji13] hem cocuk iyi birine benziyo
benim en çok takıldığım da kısırlaştırma olayı ...azgınlık döneminde naparız bilmiorum :sAyy çok tatlıymış. Alırdım da, evde hayvan beslenmez, işkence olur hayvana yaa. :s:
bi de çocuk vatsap ta resmimi görüp buluşmaktan vazgeçiomuş [emoji38] [emoji38]Bi de erkek mi ? Jgkgk![]()
benim en çok takıldığım da kısırlaştırma olayı ...azgınlık döneminde naparız bilmiorum :s
]
ben de senin gibi düşünüodum yazılar falan okudum..onlar rahat ettikten sonra o önemli deil bence yaa :s
Yok ben o açıdan dememiştim. Hayvanlar bahçeli müstakil evlerde daha iyi bakılır. Bizimki apartman dairesi bahçede yok ...