Söz dinleyen misiniz yoksa sözünü geçiren mi?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü

Söz dinleyen misiniz yoksa sözünü geçiren mi?​

Yerine göre söz dinleyen, yerine göre söz geçiren… kişiye bağlı olmakla beraber değişkenlik gösterebilir….

Bu konuda yersiz bir domuzluğum mevcut.
Törpülenmesi gerekenler listesinde.

Karşımdaki kişinin donanımına, kendisine duyduğum güvene ve elbette konuya göre sorunun cevabı değişir.

"Söz geçirmek" deyimi konuşmanın yanında başka bir çabayıda beraberinde getiriyor. Buna ihtiyaç duyuluyorsa ortada bir sorun var gibi.

once dinler sonra geciririm

Yakınlarıma danışırım ama ille de onların dediği olsun demem, bildiğim daha doğru geliyorsa bildiğimi yaparım

Ne söz dinlerim ne söz geçiririm. Her koyun kendi kasabından asılır. Ha şu var, "Berat'ın hayatına karışamam, o böyle seviyor" dedikten 17 dakika sonra söz geçirmeye çalışanları çok gördük, biiiiz, söz dinlememeyi iyi biliriz.

Ay daraltma beni kovayım ben, çekil.

Çoh usluyumdur asla asi değilim söz dinlerim diş geçiririm kjkjkhjh

dinliyormuş gibi görünüp söz geçiren.

Ben genelde başına buyruğum biraz evde herkes bi şey söyler ama benim dediğim olur. Genelde söz geçiririm.

Asiyimmmm söz dinlemem diş pençe ne bulursam geçiririm kjkjkj

allah hançer geçirenlerden uzak etsin

Söz dinlemek var bir de söz dinleyip bildiğini yapmak var.

Ben kimseye laf anlatmakla kendimi yormam. Söz geçirmeye uğraşmam bile. Söz de dinlerim, değer veririm. Fakat nolursa olsun içimden geleni kafama koyduğumu yaparım.

Ne söz dinlerim nede birilerine söz geçirmek için uğraşırım

Söz dinlemeyi düşünmekten yorulduğum zamanlar yapıyorum. Söz geçirmek biraz yönetmekle alakalı bi’ şeye kaçıyor, ki yönetmeyi sevmem. Yönetebildiğim bi’ şeye saygı duymuyorum bazı konularda.
Ayrıca
IMG_4402.jpeg

Geri