Soylu’nun vatandaşlardan çay, şeker, terlik ve don istemesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Avrupa’nın kıskandığı cihan devletimizin vatandaştan talebidir. Bir gecede 115 milyar TL toplayan devletimizin İçİşleri Bakanı Soylu, yurttaşlardan deprem bölgesine yardım çağrısı yapmış, yurttaşlardan özellikle kahvaltılık çay, şeker, terlik ve kadın ve çocuk iç çamaşırı istemiştir. Koca devlet vatandaşından peynir - zeytin istiyor, don istiyor ya, don, don, don… söylerken bile gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

Gelen yardım paralarını hiç ettiler tabii, gidici oldukları için son vurgunu yapıp öyle gidecekler.
İnsanlar perişan, ihtiyaçlar karşılanmadı maalesef ve gündemden uzak bir şekilde unutuldu.
Her şeyi biz yaptık, yapıyoruz kafasıyla yaptıkları şeyleri de ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Şimdi o paraların takibini de yapmak mümkün değil, geçmiş olsun.
Şöyle uçuyoruz, böyle büyüyoruz işlerinden sonra don, atlet gönderin.. yazık bu güzelim ülkeye, içini boşalttılar.

çadır yok, su yok diyenleri vatan haini ilan edip, aynı zamanda çay, şeker, kahvaltılık, don ve terlik nasıl isteyebiliyorlar şaşırıyorum gerçekten, bu durumda kendi kendilerini mi vatan haini ilan etmiş oluyorlar ? bu paradoksu çözemedim ben sırma saçlı bakanım ?

ben şahsen üzüldüm. millet olarak bunların insafına almış olmaktan, yardıma muhtaç vatandaş olarak bunların eline bakmaktan... kahvaltılık istedi ya, düşünebiliyor musunuz? KAH VAL TI LIK. giysiyi, donu monu, terliği bir kenara bıraktım; zeytin istedi adam. ya sabır ya selamet. allahım tez zamandan bu insafsız hırsızların elinden kurtar bizi.

yolladık abi biz. zahmet olmazsa devlet olarak siz de alın bir şeyler. şu acun' un topladığı paralarla mesela

• Beğen
Tepkiler: ne
Her girdiğim siyaset konusunda şu ibadet ile melnur un sidik yarıştırmasını görünce artık hevesim kaçıyor kusasım geliyor.

Yahu biri trol. Kasıtlı yazıyor bir diğeri de her defasında salağa laf anlatır gibi cevap yazıyor.

Üfffffffffff !

İstemesi normal. İhtiyacım yok artistligi gereksizdi. Neyse. Bi yerden vekil falan olsa bari. Yoksa emeklilik zor

Her girdiğim siyaset konusunda şu ibadet ile melnur un sidik yarıştırmasını görünce artık hevesim kaçıyor kusasım geliyor.

Yahu biri trol. Kasıtlı yazıyor bir diğeri de her defasında salağa laf anlatır gibi cevap yazıyor.

Üfffffffffff !
Çok kasma kendini, biraz başka pencereden bakmaya çalış. Seni rahatsız edenleri engellersin sorun çözülür.

Bu adamı hiç sevmiyorum tam bir ekran önü insanı.

Animalik bi havasi var.
Bayiliyorum.
Psi olsa simdi, yok öyle bir sey derdi.
Sahi nerede o?

128 milyar dolardan sonra şimdi de 110 milyar lira nerede diye soracağız gibi.

Geri