Soylu ‘İBB’de 550 terörist çalışıyor’ demişti. Mahkemede “elimde belge yok, ifade özgürlüğü” dediği ortaya çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Istanbul Büyükşehir Belediyesinde 550 terörist var” diyen Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ifadesinde “Elimde bir bilgi/belge yok.Ben bunları siyaset yapma ve ifade özgürlüğü” kapsamında söyledim” diyor.

ekrem beyin parlatılmasında
süleyman beyin çok emeği vardır

Çamur at izi kalsın. Oysa kendisi sayısız Fetöcü teröristleri devlete sızdırdı, destek oldu,.......

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının önemli bir kolu iç işleri bakanligina, bir kolu da tskya (mit) bağlıdır. Tabi bunu ilkokul mezun X teyze, amca ne bilsin? Yaşasın demokrasi.

Şimdi kalkıp avukatım rızam hilafına böyle beyanda bulunmuş, avukatım da terörist demesin? Sonra onun davasında da yeni avukatı fikir hürriyeti der, sonra tekrar avukatım rızam hilafına böyle bey-….

Paradoks.

Bu adam görevini yaptı, talimatlara uydu ve bir ömür yedi sülalesine yetecek parayı indirdi, millet vekili olup dokunulmazlık alıp kendini garantiye de aldı. Şimdi kabuğuna çekildi, birkaç seneye gidişata göre ne yapacağına karar verir.
Şimdi yerine daha tatlı dilli olan ama daha tehlikeli olan Ali Yerlikaya geldi.. şirin solcular bu adamı övüyor, kelden daha tehlikeli oysa. Sürekli atanan birisi, iyi araştırılırsa ülkede nelere yol açtığını herkes görebilir, hepsi birbirinden beter bunların.
Seçim kazanmak, parti tabanını ve milliyetçileri ellerinde tutmak, oy almak için, bir terör demek yeterli bu ülkede. Herkes terörist bunlara göre.. yalanı da gerçek gibi söylüyorlar. Utanma olsa sokağa çıkamazlar, ama nerede.

Geri