Söylemek istenip de söylenemeyenler

Konu sahibi son olarak 2841 gün önce görüldü
Ne cok vardır , hangi birisini yazayım ..

sizde kalırsa daha fazla birikir ve sıkıntıya neden olur ne olursa olsun söylenilmeli.

r5OlN7.png

Söylersem banlanırım buradan da. O bakımdan ''söylemek isteyip de söylemediğim şeyler'' olarak kalsınlar.

Soylemek istediklerimle ilgili bir problemim yok, soylemem gerekenlerle ilgili sıkıntılarım mevcut.
bazi gereklilikler aslinda cok gereksiz.

Söylemiyorsam bunu istemiyorumdur.
Kişisel bir duygu durumumdan ya da karşı tarafın hissedebileceklerinden ötürü bir karar mekanizması geliştirmem bu konuda.

Ben genelde söylerim mesela söylemek istediğimi. Eğer artık söylemiyorsam değeri kalmamıştır söylemek istediklerimin.
Havaya söylerim, duvara söylerim daha iyi diye düşünüyorumdur.
Ve sonra cidden söylerim duvara, çıkar benden.
Ruh hastası diyebilirsiniz tabi ama bence siz de yapın içinizde söylenecek bir şey, kişilere dair hiçbir şey kalmasın ki onları affedebilin, onları geride bırakabilin.

Aklıma her geleni söylemem. Çünkü o an öylesine aklıma gelmiş olur. Bir yanlışı düzeltmek için bazen ömür yetmez.

Kulağîm çınlıyor.

doğrular insanların canını sıkar
ama yine de söyleyin
ben öyle yaptım

Sonra defalarca kendine söylersin.

soyleyin bence
yoksa "soyleee buldun mu aradigin aski soylee
yoksa sen de yalniz misin yine, benim gibi boynu bukuk tek basinaaaa"
sarkisini tek basina soylersiniz
ne der bir Selin Yerebakan atasozu "icinde kalip dert olacagina disariya vur mert olsun"
ne diyorum ben ya

benim problemim söylemek istemeyip soylemek. o yuzden fikir belirtemicem, sadece bunu demek istedim.

Aslında bazen karşımdakine salaksın diye bağırmak istediğim doğrudur.

Ash kişisine %100 katılıyorum ama “ashriel’e katılıyorum” demeye dilim varmıyor...
Sonuç olarak yine dedim :mrslkm:

Geri