şöyleböyle

• Kullanıcı Lifee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1880 gün önce görüldü
bunu niye açtım diye sorguluyorum bende.
ama bunu gören her kimse, sen sorgulama. görmezden gel.

bazen kafam eskilere gider. aslında çoğu zaman kafam eskilerdedir ya, neyse boş ver.
bir şarkı geldi aklıma şimdi, 2004 yılı çıkışlı. iyidir yani. hele şarkıya girişi yok mu ağabeyimizin, dinleyince hak vereceksin.

[YOUTUBE]HVOPXSVQsYQ[/YOUTUBE]

canımı vererek mi savaşacağım ben acaba?

sokak kedilerine düzenli bir şekilde mama mı versem? ya da sokağın tam ortasında mangal yapıp gelene geçene ikramda mı bulunsam? kuzu pirzolanın kilosu kaç para ki? -çok paraymış. bazen diyorum ki, alayım bir tane köpek. şöyle en german`ından bir shepherd. moda sahilinde yürürüm, çimlerde otururum falan. gelen geçeni seyrederiz hem ama gün batarken olması lazım. -ya trafik varsa. bu saatte trafik yoktur gerçi. saat dedik de, çok parasını geçtim, pirzolayı nereden bulacağım ki? pizza yemek için film izlemek de güzel oluyor bu saatlerde. filmi beğenmezsen pizzanın bitmesini bahane etmek vicdan azabı yaratmıyor, ki bu bulunmaz bir vazgeçiş şekli. vazgeçmekten konu açılmışken, çok güzel vazgeçerim ben. ben bile anlamam yani, o derece. bir sabah uyanıp bir bakmışsın her şey puff, tertemiz. neyse bu şarkı da güzelmiş.

[YOUTUBE]XyWBPQE5KJw[/YOUTUBE]

çok serseri bir şarkıya denk geldim az önce. sağlam kafayla dinlenilmediğinde çıldırtacak bir şey olmuş resmen. renklerin göz önünde birbirine geçmesi gibi bir şey olmuş ya da fazla buğulu bir görüş açısı gibi. kısaca çok serseri bir şarkı olmuş, yalnız dinlenmemeli. saat gece yarısına yaklaşıyor bu arada, günü devirmeye az kaldı. saygılar.

[YOUTUBE]ACEhYGcGS8k[/YOUTUBE]

sabah olunca, bir de pazar günü.. her şey çok güzel aslında. en fiyakalısından kahvaltı, en en`inden nescafe ve en rezilinden bir kaç adet komşu.

[YOUTUBE]wYEQvTXGnJY[/YOUTUBE]

Rest in Peace Mark !
Rest in Peace to all brother !

gidememiştim bu konsere, kalbimde yaradır hala.

[YOUTUBE]Cq33zUiPW00[/YOUTUBE]

İstanbul!

görmeden etkilendiğim tek kişi yasolin.
senin cümle kurma yapını, bakış açını, tavrını yerim lan.
evlen benimle.

Devam mı şair?
Sahi kaç çocuğumuz evsiz?
Kaçı ıslah evlerinde cinsel istismara sessiz?
Kaçı adalet zoruyla 26 kere razı kaldı?
Taciz ve tecavüzde tüm dünyadan alkış aldık!

Ne eğitim, ne güvenlik, ne sağlık hizmeti bak!
Bizi şu Avrupa'yla yarıştıran rüşvet illeti!
Ben de dinledim yıllardır aynı dırdırı,
sorunca yolsuz bulduk yolda,
yüz kişiden kırkını

Para, baskı, dava, töre hepsi aynı kabus.
Öldü ana,bacı,çocuk,bebek, temizlendi namus!
Algı, gözlem, çözüm..
Peki, bunlarda ne ki?
Konu kadına şiddet ise: O zaman Dünya'da tekiz.

[YOUTUBE]TSq7_JFVOWA[/YOUTUBE]

Geri