Söyle İnsanoğlu Bu Kadar Acıyı Giyebilirmisin ???

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Divine Heart tebrikler arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin keşke her insan bu zavallıcıklara yardım etse ama nerde ben arada hayvancıklara mama veriyorum diye komşularımızla hep kavga ettim tartıştık bu yüzden sırf yemek veriyorum diye evinin önünü pis ediyorlarmış derdi o Allahım yarabbim ya insanlar kafayı yemiş ya ne var yani herkes yemek artıklarını çöpe falan dökene kadar evinin önüne koysa yanınada bir kap su koysa ne var sanki işte yapmıyoruz yaptırmıyorlar daha doğrusu :S ama bu konuyu paylaştığın için çok çok tşk ederim emeğine gözlerine yüreğine sağlık uzun zamandan beri yapmıyordum böyle bir şeyi yapmam gerektiğini hatırlattın tekrardan tşk ederim arkadaşım sağolasın

Estafirullah.gerçekten haklısın.insanlar küçük çocukları veya kızlara hava atmak için pet shop'tan aldıkları bu dostlarımızı 3 ay sonra sokağa atıyorlar.ben istanbulda yedikule barınağına 4-5 kere gittim barınakta yaklaşık 4 bin civarında canlı var.orda ki durumda içler acısı ve felaket.çocuk yuvasına gidersin hani çocuklar yalvarır baba,anne beni al götür diye işte barınaktaki hayvanlar sadece gözleri ve kuyruklarını sallayarak bunu ifade edebiliyor.biliyormusun bir köpek bana sarıldı 1 saat bırakamadım ağladım yanında elimden bişi gelmedi çünkü.anca mama götürebiliyorum zaman zaman.oturduğum yerde yemeklerin artıklarını biriktiriyorum kaba koyup kedilere veriyorum bi kaç dakika sonra kaplar yok.birileri alıyor.bende çok kavga ettim.insanlar bencil.yazık ki ne yazık.

güzel yorum,düşünce ve hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim
@PıRıLTı

zQnVX6.jpg

*İnsan nelere alışmıyor ki,,

Geri