Söyle İnsanoğlu Bu Kadar Acıyı Giyebilirmisin ???

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
f888295fb6df6b0063b8fef883c0c5ac_1314543939.jpg

CxC6tKiXUAEjGnB.jpg

Hayvanat bahçelerinin hapishanelerden tek farkı vardır,o da hiç bir suç işlemeden esir edilmektir.

İnsan,hayvanların şeytanıdır.

Bizim balkonda da bu kedinin aynısı var :) Ne zaman camı ya da kapıyı açsam melül melül bakıyor bana , acaba ona ne vereceğim diye. Sevin hayvanları , koruyun ve doyurun , dünyadaki her şeyin sahibi yalnız biz değiliz.

C1G0d4FWIAAicvy.jpg

C1G0d4CWQAAVSjG.jpg

Bunun gibi çok resim var ben koymuyorum buraya.hayvanlara işkence eden,arabaya bağlayıp sürükleyen.insanlık bitmiş arkadaşlar.

Zaten bu konuda beğenilecek değil genelde insanların utanılacak şeyler yaptığının görselleri var kardeşim hadi en kötüsü insanların bi kap bir kap su koyamamak olsun.

Fındık Kurdu

Hani bazen bazi insanlar o olay basina gelmeden anlamazlarmis ya, bu da oyle bir sey galiba abicim.
Nasil baslarina gelir bilmiyorum ama duyarsizlik kotu :((

Hani bazen bazi insanlar o olay basina gelmeden anlamazlarmis ya, bu da oyle bir sey galiba abicim.
Nasil baslarina gelir bilmiyorum ama duyarsizlik kotu :((

Bu hayatta İnşallah kimsenin başına kötü bişi gelmesin.dileğim odur.ama hayvanlara da zarar gelmesin.onların hiç bir suçu yok ki.vicdanı olan insanlar sen gibi,anlayabiliyorlar bu haksızlığı.

Bu hayatta İnşallah kimsenin başına kötü bişi gelmesin.dileğim odur.ama hayvanlara da zarar gelmesin.onların hiç bir suçu yok ki.vicdanı olan insanlar sen gibi,anlayabiliyorlar bu haksızlığı.

Hayat senin gibi cok iyi ve duyarli insanlarla guzel abicim

Geri