Morfinyus
Gümüş Üye
AsldizjdldksikzTek başıma Reaksiyonu savunuyorum o kadar gerçeği söyleme oyunu oynadık oyun hatrına savunacağım.p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AsldizjdldksikzTek başıma Reaksiyonu savunuyorum o kadar gerçeği söyleme oyunu oynadık oyun hatrına savunacağım.p
savunmanı hayretlerle izliyorum:d oyun arkadaşını ne güzel savunuyon:dTek başıma Reaksiyonu savunuyorum o kadar gerçeği söyleme oyunu oynadık oyun hatrına savunacağım.p
Seninle baya yakındı onu da hatırlıyorum.savunmanı hayretlerle izliyorum:d oyun arkadaşını ne güzel savunuyon:d
şahsen kendisini yakınen tanıdığımı düşünüyordum fakat tanımıyormuşum. :dSeninle baya yakındı onu da hatırlıyorum.
Sen eminsen diyecek bir şey yok tabi ki.
O birileriyle buluşup foruma fotoğraf atmıştı sanki ya kdisşdkaklıma ilk gelen kişi neden maria puder'di kfjfj
benim kendimden haberim olamıyor çoğu zaman etrafımdan nasıl olsun...beynim eskileri resetlemiş reaksiyonu nick olarak hatırlıyorum sevgilisini söylesen de hatırlamazdım xdSöyleyemem o kadar forumsaldaydın etrafına biraz bakaydın.d
eski nicki farz- ı misaldi :dşahsen kendisini yakınen tanıdığımı düşünüyordum fakat tanımıyormuşum. :d
Ben ikna olmadım.dşahsen kendisini yakınen tanıdığımı düşünüyordum fakat tanımıyormuşum. :d
ah ben o zamanlarına yetişemedim ki.O birileriyle buluşup foruma fotoğraf atmıştı sanki ya kdisşdk
bişe diyemem :d görsel delilim yok şahsen insan o şokla kayıt altına alayım demiyor jdödjdmBen ikna olmadım.d