SöYLe Bakalım..

Konu sahibi son olarak 4823 gün önce görüldü
Herkes birşeyler söylemek ister.. bazen susar haykırırsın ,bazen sen yutarsın kelimeleri.. içinde yaşattığın o derin sözleri sende söyle bizde söyleyelim..
şimdiki aklım olsa en başa dönmek ister çocukluğumu doya doya Yaşar büyümek istemezdim. Büyüdük ama hayallerimiz küçüldü umutlarımız yeşerdi sevmelerimiz azaldı..

Tek başımayken çok eğlenirim, kendi kendime konuşurum, soru sorar cevap veririm, hoş geldin der, sus lan derim, pardon abi deyip uzanırım.

giphy.gif

Berkut'un

Ay lav yu Asiye
Ay lav yu Asiye
ölesiye

adlı şarkısını sevmeyenlerle işim olmaz ve bu kimseler gelip ben müzikalite bilirim, kulağım iyidir filan demesin.​

Yıllardır derin üzüntü duyduğum şey, yenmeden çöpe giden kabuklu yemişlerdir. Antep fıstıklarını düşünün, kaseye dolduruyorsunuz, en altta 3 tane kalıyor, açamadığınız için çöpe gidiyor, bu nasıl hüzündür ya? Vicdanlı insan bunu yapmaz zaten.​

zyvkPD.jpg

Turşular bile bu kap mı çok büyük biz mi sayı oalrak azız diye ikircikte kalmış ya resmen yemin ediyorum hüzünlendim turşular adına mahçup gibi bakıyolar

Tostçuyu aradım biraz eylenim mutlu olim diye abi dedim sipariş vermeyeceğim az önce vermiştim yemek sepeti'nden ben sadece memnuniyetimi belirtmek ve teşekkür etmek için aradım tost harikaydı turşu da çok güzeldi kendimiz mi yapıyorsunuz dedim evet o da bizim mamülümüz dedi bolca da yollamışsınız çok memnun kaldım abi dedim gülüm her zaman bekleriz güzel yorum yaparsan da seviniriz dedi yapıcam abi zaten dedim kapattık telefonu işim gücüm makara kukara goy goy ama bi' sevdim de adamı ya, bence iyi bi insan mesela turşu yollamasa daha iyi de olabilir, boşver abi tostu yolla turşu yollama burayı okursan görsşrüz yarın jumbo ekmee yengen isticem güzel yap. :1744337bve7cd1t81:​

Geri