Soya fasulyesi kas yaparmi?

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Body ve Fitness
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Soya Fasulyesinin Şuan 500 gr 19 tl den satışa sunulmaktadır.

Tabi köyfen filan alanlar kilosunu 5 tlden rahatlıkla alıyor.

100 Gr Soya Fasulyesinde 36 gr protein vardır.

Buda Demek oluyorki Sabahları yakşalık 7 adet yumurtanın beyazını yemek demektir.

Öğle aralarında 100 Gr soya fasulyesi ( Haşlanmış ) Yanıda 100 gr kırmızı et veya tavuk göğüsü tam bir protein deposu demektir.

Günlük bir insanın 3/1 ini karşıyalacak olan sevdiğim besinlerden bir tanesidir.

Önemli olan proteinin miktarı değildir.. Proteinin kalitesi yani aminoasit zinciridir.. 1 kilo dana eti ve 1 kilo soya fasulyesini karşılaştırırsak soya fasülyesinde daha çok protein vardır ama yememiz gereken tartışmasız et'tir. Sebebi soya fasülyesinin eksik aminoasit diziliminden kaynaklı.. Kısaca herkesin anlayacağı şekilde ; Birisi kavgaya 20 kişi getirir ama hepsi ufak tefek adam hepsi en fazla 65 kilo, ben getirirm 10 tane adam hepsi +100 kilo vücutcu.. Yani mesele gramda değil, yani adam sayısında değil, adamların değerinde ve özelliğinde..

Yiyim mi yemiyim mi anlamadım.
neyse ben yine whey gainer'a talim edeyim

Önemli olan proteinin miktarı değildir.. Proteinin kalitesi yani aminoasit zinciridir.. 1 kilo dana eti ve 1 kilo soya fasulyesini karşılaştırırsak soya fasülyesinde daha çok protein vardır ama yememiz gereken tartışmasız et'tir. Sebebi soya fasülyesinin eksik aminoasit diziliminden kaynaklı.. Kısaca herkesin anlayacağı şekilde ; Birisi kavgaya 20 kişi getirir ama hepsi ufak tefek adam hepsi en fazla 65 kilo, ben getirirm 10 tane adam hepsi +100 kilo vücutcu.. Yani mesele gramda değil, yani adam sayısında değil, adamların değerinde ve özelliğinde..

Dayı sen çocukmusun ?

+100 üstü hepsi vücutcu nasıl bir terimdir gözünü seveyim :)

Vucutta kas oranı arttıkça vucudun hakimiyeti düşer.

Sen bana 10 adet +100 kilo sadece body yaparak vucut şişirmiş kişi getir.

Ben sana 5 adet maksimum 77 kilo 5 adet kickboks öğrencisi getireyim.

Bir örnek verirken doğru verin. dediğiniz orandaki insan daha dönüp kendi g*tünü göremez saygılar.

Dayı sen çocukmusun ?

+100 üstü hepsi vücutcu nasıl bir terimdir gözünü seveyim :)

Vucutta kas oranı arttıkça vucudun hakimiyeti düşer.

Sen bana 10 adet +100 kilo sadece body yaparak vucut şişirmiş kişi getir.

Ben sana 5 adet maksimum 77 kilo 5 adet kickboks öğrencisi getireyim.

Bir örnek verirken doğru verin. dediğiniz orandaki insan daha dönüp kendi g*tünü göremez saygılar.
1. sorunun cevabı; Hayır çocuk değilim, 27 Mart'ta 36 olucam..
2. sorunun cevabı ise, yani şu ilk "dayı sen çocuk musun?" yazısının haricindeki yazı için cevabım, normalde cevap vermeyecektim ama, yine gururumu bir kenara bırakıp, yanlış bilme diye cevap veriyorum.. Öncelikle bu terimin ne olduğunu biliyormusun bilmiyorum ama, gerçi büyük ihtimalle bilmiyorsun, çünkü " +100 kilodaki vücutcular dönüp kendi g*tünü bile göremez" dediğiniz için, "STRETCHİNG" in ne olduğunu bilmiyorsunuz, bol bol makale okumanızı öneriyorum Stretching ile ilgili..

Bak bu Ronnie Coleman, 140 kilo civarı, gerçi şu an emekli oldu ve bikaç sakatlık geçirdi ama, yarışmacı olduğu dönemde ne kadar esnek, 140 KİLO ADAM, mantığına göre bu adam ağır olduğu için dönüp kıçını göremez, ama öyle değil işte, bak ne kadar esnek..
34111d1086435885-ronnie-coleman-cost-redemption-pics-56510_1085071521.jpg

Bak bu adam da 110 kilo civarı, o kadar hantal ve kütük gibi ki, oda dönüp kıçını göremiyordur (!)

09c355aa9b844c7d9a4452f45c6c4b51ce938d6.jpg

Birde son olarak, Antoine Vaillant, 117 KİLO BİR DEV, oda muhtemelen kıçına dönüp bakamıyordur değil mi?

Şimdi sen Antoine nin bu videosunu izlemeye erinirsin, ben sana direk saniyelerini söyleyeyim, oraları izle

0.45 saniye, 1.35 saniye, 1.50 saniye, ve son olarak 1.57 saniye.. İzle de gör, +100 kilo adamlar dönüp kıçını bile göremiyor mu? Yoksa havada mu uçuşuyorlar..
Ve sana son tavsiyem, benimle Vücut Geliştirme konusunda, gerek pratik, gerek teori olarak bilgi yarışına girme..
[YOUTUBE]0oyZNQ2qcs4[/YOUTUBE]

Bende karar verdim kas yapmaya,deniyen varmı acaba işe yarıyor mu ?
hep erkekler mi kas yapacak beeee :ciks:

Konuyu dağıttırtmışsınız ve asıl yazmam gereken şeyi yazmama engel olmuşsunuz. İşiniz gücünüz dırdır.. Hiç olmazsa "erkekler uzak dursun" yazsaydınız. Neyse o zaman ben yazayım; Erkek bireylerde soya tüketimi hormonal bozukluklara, dengesizliklere yol açabiliyor. Östrojen (yani kadınlık hormonu diyebiliriz) salgılanmasına sebep açıyor ve bu da erkekte meme büyümesine (yani jinekomasti) , saç dökülmesine ve libido kaybına (yani cinsel isteksizliğe) sebep oluyor. Bu yüzden erkeklere tavsiye etmiyoruz, önermiyoruz. Tercih etmemeye çalışın, herkese kolay gelsin :)

Geri