Bal Porsuğu
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
South park'dan tek hatirladigim Cartman'in surekli Kyle'ya kotu davranmasi, sirf yahudi diye. Bir bolum vardi, bulamadim, yoksa paylasirdim. Simdi her yer yaniyor. Cartman ve Kyle birlikte, ama Cartman oyle bi skstirmis ki Kyle'yi, ondan bir sey istedi ve eger verirse, yol verecekmis Kyle'ye. Valla yillar onceydi, 10 yil falan olmustur, ama hala hatirliyorum en cok o sahne'ye guldugum icin
Diyordu ki: 'Kyle, simdi bana o kolye'yi vereceksin' (kolye miydi neydi, bilmiyom). Kyle da anlamamis gibi yapiyordu. Cartman bir kac kere bunu tekrarladi ve sonunda 'Her yahudide bulunan bir sey bu, VERECEKSIN. Beni kandiramazsin' dedi ve eninde sonunda Kyle vermisti.
Bu Cartman cok pis, ama akilli. Aralarinda en akillisi-normali bu bordo mavili sapkali olani idi, ama onunda babasi manyak idi. Bu turunculu her arkadas grubunda mutlaka bulunan birisi. Ve Butters mi ne, ona acirdim.South Park'da hayatta gercekten olan seylerle dalga gectikleri yada bir sekilde mesaj vermeleri dogrudur
![]()
Timmy, Timmy Timmy Timmyyy TIMMY
youtube koyunca alt yazılı yaptım translate den çevirio ama en azından anladım![]()
valla bu çeviriden bişey anladıysan helal olsun![]()
what the fuck is wrong with german people?
[youtube]IiNYmiM0Nfw[/youtube]

i thought u live with murican people
omg i live with them.can u imagine that shit:heavenly:![]()