dissleşmek derken inş bildiğimiz dissleşmektir...Akşam sen ben gamer dissleşiyoz. Gamer bana gelecek akşam. İşin yoksa atla gel, yakınız zaten
arımız namusumuz olan insanlarız.........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dissleşmek derken inş bildiğimiz dissleşmektir...Akşam sen ben gamer dissleşiyoz. Gamer bana gelecek akşam. İşin yoksa atla gel, yakınız zaten
Gel kardeşim ayıpsınbende geleyiiim mi ?
Alsjfjdkalşa alkol şişesi kolleksiyonumu göstereceğim…
Aksjfjfjkalal usulünce dissleşmek kardeşim. Cengoyu da çağırdım da misafiri varmış akşam. Sen atla geldissleşmek derken inş bildiğimiz dissleşmektir...
arımız namusumuz olan insanlarız.........
konum at.Gel kardeşim ayıpsın
Alsjfjdkalşa alkol şişesi kolleksiyonumu göstereceğim…
Aksjfjfjkalal usulünce dissleşmek kardeşim. Cengoyu da çağırdım da misafiri varmış akşam. Sen atla gel
konum at.
soulker respect alayınıza game over
aramızın bozuk olduğunu düşünenler
yanyanayız her zaman bee oluuum
konum at.
soulker respect alayınıza game over
aramızın bozuk olduğunu düşünenler
yanyanayız her zaman bee oluuum
@elazulreal
sana respect atmak istedim sadece söz bir daha yok..hani bırakmıştın olm repi..
aferim.
canımsın. her zaman yapsana respect atmak istedim sadece söz bir daha yok..
yaparsam linç yerim ama yine beni kanatlarının arasına alacak mısın ?canımsın. her zaman yap
her zamanyaparsam linç yerim ama yine beni kanatlarının arasına alacak mısın ?
O kadar meydan okumaya, şu ana kadar tek bir cevap veremedi, beklemedeyiz.Kardom yanlış anlama ama sen şimdi naneyi yemedin mi? Diğerleri neyse de HHA bunun altında kalacak mı sanıyorsun?![]()
O kadar meydan okumaya, şu ana kadar tek bir cevap veremedi, beklemedeyiz.![]()

Kaliteli bişey yapacaktır, ondanO kadar meydan okumaya, şu ana kadar tek bir cevap veremedi, beklemedeyiz.![]()
Bence seni bekliyor, senden gelecek bir cevaba kayıtsız kalamayacaktır.Kaliteli bişey yapacaktır, ondan![]()