Sosyalist partilileri bir görün .

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Terörü "lanetleyen" teröristler .
- İstanbul, İstiklal Caddesi

11755707_460719200761267_4865515285932284064_n.jpg

Bu ulkede ne kadar terörist ve sempatizanı varsa hepsinin sülalesine dakka basi kayiyorum takim elbiseli teroristte eline mikrofon alip devleti operasyona cagiriyor sizinde onlarinda amaci bir hepinizin Allah belasini versin

hele şu herifin tipine bak yav, liderimiz demeye utanır insan

aralarına atatürk bayrağıyla girsem naparlar öldürürler mi beni acaba

Olm birazdan okumuş bilgili sosyalist abilerimiz gelip sizi faşist ırkçı pislik yobaz ilan edecekler lan. Artık PKK ve Apo yu eleştirmeyi faşistlik görüyolar zaten. O değilde ne kadar apo ve pkk sempatizanı varsa alayının tekerine çomak sokayım.

Allah bunların eline fırsat vermesin....

Polisin orada müdahale etmesi gerek terör örgütü propagandası yapmak suçtur.
Toplasin hepsini gerekirse tek tek.

Koyun sürüsü işte , forumda da herkes bi anda ağlak olmuştu ne oldu şimdi bunu görünce değiştiniz

Olm birazdan okumuş bilgili sosyalist abilerimiz gelip sizi faşist ırkçı pislik yobaz ilan edecekler lan. Artık PKK ve Apo yu eleştirmeyi faşistlik görüyolar zaten. O değilde ne kadar apo ve pkk sempatizanı varsa alayının tekerine çomak sokayım.

Onlara çok bilmişler demeyelim hocam.
Polis ve askerlerin şehit olmasına sevinen ve terör örgütü sempatizanlığı olup bunu dışa vuramayan insanlar

Önce lideriniz olmak uzere hepinize bol censored'li cumleler.

Polisin müdahale etmesi gerek demem devlete otelemek olarak düşünüyorsan şu an bende sana çok güldüm.
Ayrica; temizlemek zaten devletin görevleri arasında. Vatandaşın güvenliğini sağlamak ..

Vatandaşlık dersi görmedin galiba. Ya da hukuk falan.

Azmine hayranım ama tam ortadasın :) Bunlar senin için hikaye biliyorum, hatta kameranla keşke orda olsaydımda şunları cekseydim der gibisin. Nerde bi açık var orda maria giydir bakalım hükümete . :)

Dipnot : Ben devlet demedim zaten aynı şey olmadığını bir anda nerden çıkardın . :) Ama amacının o olduğunu da tasdiklediğin için ayrıca teşekkür ederim .

T.C. Anayasası5. MaddeDevletin Temel Amaç ve Görevleri

Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini, sosyal hukuk Devleti ve adalet ilkeleriyle bağdaşmayacak surette sınırlayan siyasal, ekonomik ve sosyal engelleri kaldırmaya, insanın maddi ve manevi varlığının gelişmesi için gerekli şartları hazırlamaya çalışmaktır.

Bunu da buraya bırakalım.
Terör örgütü propagandası yapmak suçtur diyorum hükümeti suçluyorsun diyor .

Propaganda ve gösteriye çifte ceza tarih oldu - Türkiye Haberleri - Radikal

buna da bir ara belki bakarsın tabii okumak işinize gelirse.

Net bir açıklama olmuş hatemciğim söz söylemeye gerek yok

ikili tartışmalar içeren postlar silindi, devam etmemenizi rica ediyorum.

sadecekonu hakkında yorum yapalım. özel konuları özelden halledelim.

Fernando çok kırıcısın arkadaşım hakaret yiyen benim ve sadece postları sildin . Ama üzülmedim. Herneyse tamam tıp .

@Fernando çok kırıcısın arkadaşım hakaret yiyen benim ve sadece postları sildin . Ama üzülmedim. Herneyse tamam tıp .

ben konuda olmaması gereken mesajları sildim kardeşim. sana birisinin hakaret ettiğini düşünüyorsan raporlarsın gereken neyse yaparız :)

Hatem farkındayım, silinmiş mesajlara sakin olun demek garip olabileceği için sildim :D

Geri