Sosyal Paylaşım Sitelerinde Kızlar Neden Meyve ismi yazıyorlar 2012

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Facebook'ta Meyve İsmi Yazanlar Neden Çilek Kiraz Yazıyorlar
Kızlar Neden Meyve ismi Yazıyorlar
Twitterde Neden meyve isimleri yazılıyor
Twitterde kızlar neden meyve ismi yazıyor
Kızlar Neden Çilek muz Avokado yazıyorlar
Kızlar Facebook'ta nedne meyve isimleri paylaşıyorlar

Bu gün bayanların facebook profilleri üzerinde ve duvarlarında meyve isimleri paylaşmaları erkekler üzerinde merak konusu oldu Peki kadınlar neden facebook üzerinde meyve isimleri paylaşıyorlar?

Facebook'ta Moda mı var ? Neden meyve isimleri yazıyorlar?Çilek , Kiraz , Muz , Avokado , ananas vb isimleri neden yazılıyor ?

Forumumuzdada neden yazıldığını merak edenler varmı :)))

Facebook üzerinde meyve ismi paylaşmak Göğüs kanserine dikkat çekmek amacıyla yapılmış bir oyun ve her meyve ismi başka bir anlam ifade ediyor. Daha öncede kızlar Göğüs kanserine dikkat çekmek amacıyla bu tarz şeyler paylaşmışlardı.

face-meyve.jpg

mavi kantaron : bekâr
ananas : karmaşık
ahududu : kararsız
elma : nişanlı
kiraz : çıktığı var
muz : evli
avokado : onun diğer yarısıyım
çilek : doğru olanı bulamıyor
limon : bekâr olmak istiyor
üzüm : çıktığıyla evlenmek istiyor

Diger erkekler adına sormustum ben :) iyi oldu paylastıgın herkes ögrendi (:

Kızlara yalvarıp Ne olduğunu öğrenmeye çalışmak yerine Googleye yazsaydınız görürdünüz zaten :)))))

Eziyet çekmeyin diye bende burada paylaşiyim dedim :o​

haha onu akıl edemiyoruz ;p

Kızlar aşeriyor zannediyordum anlam veremeden okuyup geçmiştim yazılanları. Sayende yorum yapabiliyorum :D

Yerlin Malı yurdun Malı Herkes onu Kullanmalı :p

ANANAS + AHUDUDU

Hepinizi destekliyorum arkanızdayım :D

sorma ya hala sesli kahkaha atiyorum en iyi tahmin diyebilirim yanlis olsada :)))

bunlar deşifre edileli çok olmuştu zaten malum bazı kızların çeneleri duramamış sölemiş facebook ta akşam manav serisi vardı :D geçen seneden iyidir yine geçen senede pazarda satılan çamaşır rengiydi :D

tüh foyamiz ortaya cikti :zuha:

Kızların çenesini tutamaması değil de Googleye birisi girip yazsa görürdü zaten :)))

LaL çokta gizli bir iş yapmıyordukki zaten balım :kiki: Amacımıza ulaştık sanki :)

Kızların çenesini tutamaması değil de Googleye birisi girip yazsa görürdü zaten :)))

LaL çokta gizli bir iş yapmıyordukki zaten balım :kiki: Amacımıza ulaştık sanki :)

erkekler catlamis meraklardan keske biraz daha merak etselerdi:kiki:

:D açıklıga kavuşturdugun için teşekkürler :) evet dün başladı bu eylem :) geçen yıl iç çamaşırı rengini yazmışlardı bu yıl meyve olması iyi olmuş çünkü ortaya çıktıktan sonra kimin ne renk oldugu :D biraz utanç vericiydi :) neyse ki yaprak sırrı ortaya çıkarttı çok kişinin bildigi sır değildir zaten :D

Geri