Sosyal medyaya resim koyunca nazar değdiğine inanan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Olabilir mantıklı geliyor 2 gün önce bişey koydum 30 dakika sonra yere yapıştım. Herşey mümkün ama tabi başına gelen herşeyi de buna bağlamak paranoyak olmak gibi bişey.

emoji koysaydın yüzüne öyle yapıyorlar ya şimdi..
Yokya neden koyayım ki herkes tanıyor zaten beni burda hadi neyse de reelde emoji koyan ruh hastası çünkü zaten tanıyor herkes seni neyin kafasındasın ya

nazar değdirme üst kurulu da toplanmış hepimizin sosyal medyaya fotoğraf atmasını bekliyordu zaten. melo attı koşun koşun, nazar fırlatın. çaaat. melo iptal. juju fotoğraf attı hadi nazarcılar göreve, çaaaat. juju iptal. nazarı çekerseniz nazar olursunuz...

Bebeklerde yapıyorlar genelde amaa zaten emoji koycaksan hiç paylaşma hala oldum paylaşamıyorum nedennnn babasi olcak adam yani kardeşimmmm sosyal medya düşmanı kendiside kullanmaz:D
Neyse sabrediyorum halalık damarım elbet atcak :D

Kemgözlüler var ya
Yok değil
Maşallah da çekmezler nazar değdirirler :(

tanıdıklarımın olduğu hesaplarda paylaşmamda sıkıntı görmüyorum da, sanal ortamda sıkıntılı durumlar genelde

nazarı geç rahatsızlık veren sapığında çıkabiliyor kendileri çok iyiymiş gibi başka yüzleri goygoya alanlarda

denişik çok

• Beğen
Tepkiler: ne
Nazar değil de bazı insanların kötü enerjisinden korunmak gerekiyor ve o enerjiyi onlara geri yansıtmak adına, nazar boncuğu sembolik olarak önemlidir ve böylece kendi kötü enerjisine bizzat kendi maruz kalmış oluyor.

Hayatında nazar ile ilgili tek bi satır kitabi bilgi de okumamıştır muhtemelen.
İnsanların büyük çoğunluğunun saçma buldukları konular hakkında en ufak bilgisi yok.
Deniz kızlarına da inanıyorum.
Güneş sistemimizde değiller ama.

Geri