Sosyal medyanın yeni fenomenleri! Aralarındaki 37 yaşa rağmen ölümsüz bir aşk yaşadıklarını iddia eden çift sosyal medyada gündem oldu

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

‘Aşkın yaşı yoktur’ sözüne mutlaka bir yerlerde denk gelmişsinizdir. Aralarındaki yaş farkına inat mutlu bir şekilde ilişkilerini sürdüren pek çok kişiye tanıklık dahi etmişsinizdir. Sizlere bugün tam da böyle bir hikaye anlatacağız. Sosyal medyada 23 yaşındaki Leo ve 60 yaşındaki sevgilisi son zamanlarda en çok izlenen çiftlerden biri haline geldi.

1623787639340.png

Sosyal medyanın popülerleşmesiyle beraber fenomen çiftlerde sosyal medyanın gündemine yerleşmeye başladı. Aşklarını sosyal medyada yaşayan, birbirinden eğlenceli ve romantik paylaşımlara imza atan çiftlerin takipçileri büyük bir hızla arttı. Bu çiftlerden bir tanesi de 23 yaşındaki Leo ve 60 yaşındaki sevgilisi olarak karşımıza çıktı. Aralarındaki 37 yıllık yaş farkına rağmen birbirlerini çok sevdiklerini her fırsatta dile getiriyorlar. Çevrelerinden, hatta sosyal medya kullanıcılarından kötü yorumlar almalarına rağmen ailelerinin bu aşkı onayladığını ifade ediyorlar.

23 yaşındaki Leo, kendilerine olumsuz eleştiri yapanları umursamadıklarını belirterek “Yaş farkımız nedeniyle çoğu insan olumsuz yorum yapıyor ama bu bizim hayatımız. Acımasız eleştiriler aşkımıza engel olamayacak çünkü bizim aşkımız ölümsüz” ifadelerini kullandı.

bu kadar da yok değildir bence...

Helal olsun ama kizi kandirmamis. Gururu ile oynamamis cocukcaaz. Kullanmamis...
Grannylover bir gencmiş...

sosyal medyada gündeme gelen bir konuda; geçen hafta evlenen erkek kuzenimin düğününde kız kuzenimin tiktok'a attığı video olmuş.
2 milyon küsür izlenmiş taze gelinin teyzeleri görüp olay çıkarmış, annemle teyzem az önce telefonda durum değerlendirmesi yaparken işittim.
umarım bu vesileyle youtube kanalım ışıldar slslsji

Takipçi için yapılan bu oyunlara artık çok da şaşırmıyorum.

O nasıl 60 lan :D olm o kadın öleli en az 60 sene olmuş zaten. Tabi kadın bile olmayabilir o da ayrı.

The walking dead yayınlanmayan sahneler.

Kendileriyle ilgili daha fazla bilgilenmek istiyorum :d simdi aratmak icin nete baktim ve bise yok ya. Bi bu haber var. Cocugun adi da Leo degil, Quran imis. Quran'in ailesi onu boyle gorse vurur gebertir kendisini bence no offense

Show yapiyorlar ya :d Ikisi de rahatsiz olabilir. Cocuk da sosyal medya ilgi odagi olma pesinde ve basariyor
Elbette çünkü böyle çok insan var ve önemli olan dikkat çekip çok daha fazla takipçi ve daha fazla para yoksa olacak iş değil.

Elbette çünkü böyle çok insan var ve önemli olan dikkat çekip çok daha fazla takipçi ve daha fazla para yoksa olacak iş değil.
Benim aklima aslinda baska bise geldi. Cocugun fetisleri ve showcu yonu olabilir, igrenmiyor olabilir, toyboyluk pesinde. Ama 60 yasinda olan bir kadin niye boyle bise istesin? Bilerek boyle kisiler seciliyor yani kadin ciddi manada aklindan noksan olabilir ( kirici olmak istemem ve asla kotu manada demiyorum ama hangi kelimeyi kullanacagimi sasirdim :d ). Birde aileleri, torunlari falan merak ettim

Benim aklima aslinda baska bise geldi. Cocugun fetisleri ve showcu yonu olabilir, igrenmiyor olabilir, toyboyluk pesinde. Ama 60 yasinda olan bir kadin niye boyle bise istesin? Bilerek boyle kisiler seciliyor yani kadin ciddi manada aklindan noksan olabilir ( kirici olmak istemem ve asla kotu manada demiyorum ama hangi kelimeyi kullanacagimi sasirdim :d ). Birde aileleri, torunlari falan merak ettim
Bana da "Harold and Maude" filmini anımsattı ve belki de o filmden esinlenmişlerdir.:)
Kadın için belki de anlamı çok başkadır, bilemiyorum ama çocuğun samimi olduğunu hiç sanmıyorum ve tamamen para kazanmaya yönelik bir durum gibi görünüyor ayrıca senin dediğin gibi ruhsal bir sorunları da olabilir.

1623864165424.jpeg

Allah günah yazmasinda ölülerin savaşı filmindeki kraliçe zombiyi hatırlatıyor bana

Kadının yüzü benim rahmetli dedemin sekerattaki haline benziyor...

Teyzem 60 gibi değil bence ama olsun aşk bu umarım dediklerinde samimilerdir :)

Geri