Sosyal medyanın geldiği noktaya baktığımızda yaş sınırı kaç olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Sosyal medyanın geldiği noktaya baktığımızda yaş sınırı kaç olmalıdır?

Şimdi baktığım noktada, şöyle bir nokta var ki; ben +30 bekar veya dul hamfilendiler harici kimseyi görmek istemiyorum, yaş sınırı +30 olmalıdır.

Eskort arar gibi oldu ama olsun.​

Bunlar sınır tanımıyor. Bence 18 iyidir.

Kırkından sonra şeyapanlara yasaklanabilir.

Facebook, instagram, twitter ve adını bile bilmediğim bir sürü sosyal medya platformunun hepsi 16-17 yaşından gençler için yasak olmalı. Bize gırgır gibi geliyor ama, buraların yarattığı tek sorun saçma sapan videolar çeken gençler değil, kandırılıp kaçırılan, intihar ettirilen, tecavüz edilen gençler de yaratıyor. Çoluğunuz çocuğunuz adını dahi bilmediğiniz bir mesajlaşma sitesinde ( Connected2me, Askme gibi ) elin sapıklarına adresini veriyor olabilir. Kandırılıp bazı fotoğraflar gönderiyor olabilir.

Şey kafasında değilim hani " youtube çöplüğü, slime yapan bebeler ölsün " diye düşünmüyorum. Bu normal. Çocukken biz sokakta çamurdan araba yapardık, bunlar da evinde oyuncak yapıyor işte. Bir problem yok. Ama internetteki sapkınlığın çocuğunuza rastgelme olasılığı çok yüksek.
Bilemiyorum, durumlar böyle.

20 ve 50 yaş arası kullansın lütfen 50 yaş üstüne de yasaklansın

Beni 18 yasindan sonrasi ilgilendirmiyor
Ama birlesmis milletler bir cocuklarini sosyal medyada
suursuzca paylasan ebeveynler icin yaptirim talebinde bulunuyor
Cunku cocuk haklarini ihlale giriyor
Iki ciplak fotograflarini para kazanmak amaciyla satan
cocuklarla alakali uyarida bulunuyor.
Beni sadece cocuklar ilgilendiriyor
Cocuklarini surekli sosyal medyada paylasan
insanlar bile uzak dursun

zamanında facebookun yaş sınırı vardı sanki ya, var mıydı 2007,2008 yıllarında falan :aeg:

Geri