Sosyal medyadaki mükemmel hayatlar

Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Mükemmel mi? Cağımızın vebası, mutsuz hayatlar mutlu fotoğraflar..

Şöminenin önünde alev almak riskine girerek poz veren mi dersin, ortamda gülecek bir şey yokken sanki kahkaha atıyormuş gibi poz veren mi dersin, sırf sosyal medyaya foto atmak için mekan gezen mi dersin,
bi de yediği yemeği, sevdiği kediyi, giydiği giysiyi paylaşanlar var ya, anı yaşamadan anı fotolayanlar bunlar ve hayatı ıskalayanlar.

acaba diyorum o hayatın içini dolduramama hissi mi yol açıyor bütün bunlara.
hayatın anlamını ararken bulamıyorlar ve kendilerine simülasyon bir dünya mı kuruyorlar?

Hayatımız sanal aleme teslim olmuş durumda. Tüm yaşantılar orada.

Teknoloji hayatımızı kolaylaştıracak derken aslında daha beter, köle olmuşuz. Birde bağımlı aynı uyuşturucu gibi.

Olmadan yaşarım , dm gelmese girmem . Sadece alkollüyken direksiyon storysi ve içtiğimi atarım.

Starbuks tan kahve içip resim atabilmek için neler yaptıklarını tahmin edebiliyorum.
- Yazık

Sanemin instagramini kapatmışlar ondan bu kadar sinirli.
Twetter harici hic bir sosyal medyayi kullanmiyorum bir zamanlar face hesabim vardi sevgilim beni aldatip baska biriyle fotolarini koyana kadar onuda kapattim ohh ne o beni nede ben onu gorebiliyoruz , he bu arada faceyi dayilar basmisti, dayilar surekli arkadaslik istegi gonderiyordu neydi ya cidden o dayilardan cektigimiz yasina basina bakmadan yuruyen koca adamlar her neyse hic biri yok sukur rahatim

sanem'e bir dokundum bin ah isitiyorum, keşke hiç oralı olmasaydım.

Twetter harici hic bir sosyal medyayi kullanmiyorum bir zamanlar face hesabim vardi sevgilim beni aldatip baska biriyle fotolarini koyana kadar onuda kapattim ohh ne o beni nede ben onu gorebiliyoruz , he bu arada faceyi dayilar basmisti, dayilar surekli arkadaslik istegi gonderiyordu neydi ya cidden o dayilardan cektigimiz yasina basina bakmadan yuruyen koca adamlar her neyse hic biri yok sukur rahatim
Harikasın. Özentiden uzak ve sade ben gibi.

Sanem hanım -özür dileyerek- başlığı 'Medyadaki' şeklinde düzenleyebilir miyiz?

İnsanlık ve dünya değişiyor,kıyafetlerden konuşma diline,eğlence aktivitelerinden gece hayatına,müzikten arkadaşlıklara ve cinsel eğilimlere kadar insanlık değişiyor ve yeni bir çağ geliyor.teknoloji her alanda gelişiyor ve insanlarda bunu kimisi yararlı kimisi para kazanma ve kimisi de şov amaçlı kullanıyor.Aile yapısı bile değişti.herkes telefonlara esir oldu.o sebeble şaşırmıyorum.bizden sonra ki nesiller eski nesillere göre çok farklı yaşayacak.

Ne yapalım boka batan hayatımızı gösterip millete kendimizi mi guldurelim alla alla.....
Bu da değişik bir bakış açısı...

Twitter'a girdim mi ülkeyi bok götürüyor
İnstagram'a girdim mi rengarenk, cıvıl cıvıl
Facebook'a girdim mi büyüklerimiz ülkeyi kurtarıyor

O kadar da mükemmel değiliz ama kendimizi güzel göstermek isteriz, normal bir durum. Bir de sosyal medyada mı hayatımızı karartalım yani

Bodrum'da tatil yapanları gördükçe bir iç çekmiyor değilim ahh bu sosyal medya..

her lokmasını çekip atanlar,
adım attığı her yerden hikaye atanlar,
kısa paçalı nargileci tayfa,
paralı asker ordusu,
göbekli ve bıyıklı abaza dayılar,
bakın benim götüm var diyen kızlar,
2 beğeni için meme gösteren ama lafa gelince "kadın bedeni meta değildir"ciler....

sosyal medya sayesinde, hayatlarını mükemmel(miş) gibi göstermek için girmeyecekleri maymunluk olmadığı görülmüştür.

cumadan cumaya hayırlı cumalar fotosu koyabilirsin w hoca hanım.

Geri