sosyal medyada sildiğin insanla karşılaşmak

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
bugün yasadım ve sürekli beni silmissin beni silmissin falan dediler..üf daraldım utandım ayrıça.....

Bu derde bir isim bulalım tuhaf bir hastalık türü “sen Hilal olmuşsun neyy ishal mı hayır olm Hilal haaaaee”

Eğer ben silmişsin illa ki sosyal medyayla kalmamıştır bu hayatımdan da silmisimdir. Gereksiz kişileri sosyal medyamda barındırmam normalde :)

Bu tip durumlarda kasıtlı sildiklerim için "evet yapmışımdır, benim yapacağım türden şeyler" gibi cevaplar veriyorum bir daha bozuluyorlar.

Hayır silinen insanın silen insana beni silmişsin beni silmişsin demesi de çok saçma değil mi

Ya benim başıma şöyle bişi geldi. Bi arkadaşım, bana triplenip beni silmiş instadan. Ben de fark etmemişim. Sonra geldi, "ben instayı kapatıcaktım, o yüzden herkesi silmiştim. Ama vazgeçtim sonradan. İnsanlar beni ekledi. Sakın yanlış anlama" falan dedi. O.o nE... böyle bakmışım. Fark etmedim falan dedim. Sonra bozuldu.
Beni ekler misin, ben seni bulamadım falan dedi adfsd

Pişmanlık...

Forumda belki de beni en az ilgilendiren konudur. Hiç bir sosyal medya mecrasını kullanmamak, inanılmaz bir rahatlık veriyor.

Geri